//

Φωτογραφίες: Δείτε φορεμένα τα genderless ρούχα από το καινούργιο brand TEMENO των Λάκη Γαβαλά & Guy Krief

Έναρξη


Μια μεγάλη συνάντηση έγινε στον ολοκαίνουργιο χώρο της εταιρείας Temeno στο κέντρο της Αθήνας.Ο Λάκης Γαβαλάς ως co-founder και creative director της Temeno έντυσε αγαπημένους φίλους και μοντέλα με το creative casual genderless brand που μπορεί να υποστηριχθεί απο όλα τα στυλ σε καθημερινή βάση με combinations από διάφορα ρούχα.

Στόχος του νέου brand είναι να προτείνει genderless δημιουργίες, με διαχρονικό χαρακτήρα. Συνοδοιπόρος του Λάκη Γαβαλά, είναι ο Guy Krief, angel investor και co-founder των τεχνολογικών εταιρειών Persado και Bryq, προσφέροντας στο εγχείρημα την εμπειρία του στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.
Δημιουργίες αποκλειστικά φτιαγμένες στην Ελλάδα, που αφουγκράζονται τα trends της εποχής, χωρίς ταμπέλες και στερεότυπα, που αναδεικνύουν ένα ευρύ φάσμα σωματότυπων, δεν βάζουν περιορισμούς στο φύλο και την ηλικία και έχουν στο επίκεντρο την προώθηση της βιωσιμότητας.

Το basic επαναπροσδιορίζεται και παρουσιάζεται πιο ευρηματικό, με γεωμετρίες που θα αποτελούν το σήμα κατατεθέν του brand. Η χρωματική παλέτα είναι κλασική συνδυάζοντας το μαύρο, με το υπόλευκο κι ουδέτερο Avena Beige.

Λάκης Γαβαλάς & Υβόννη Ντόστα
Λάκης Γαβαλάς και Dj Dprsd
Λάκης Γαβαλάς και Πλάτων Παπαγιαννόπουλος
Λάκης Γαβαλάς και Elena Bonelli
‘Ελενα Γαλύφα