//

Γνωρίστε την κριτική επιτροπή του Urban Fest απο το Routelab στις 5-6 Σεπτέμβρη

Έναρξη

Σημείωσε το ημερολόγιό σου για τις 5 & 6 Σεπτεμβρίου στο Παλιό Δημοτικό Νοσοκομείο της Πάτρας. Εξερευνήστε τις ζωντανές Πολιτιστικές & Δημιουργικές Βιομηχανίες και γνωρίστε την κληρονομιά και την καινοτομία της πόλης μας!
Δύο γεμάτες ημέρες με εμπνευσμένες ομιλίες, διαδραστικά φόρουμ, ενδιαφέρουσες συζητήσεις, meetlab sessions και μοναδικές εκδηλώσεις!

📸 Λίγες μέρες έχουν μείνει για την οριστική λήξη του Διαγωνισμού Φωτογραφίας URBAN CLICK, που διοργανώνει το Routelab στα πλαίσια του URBAN FEST : Πολιτιστικές και Δημιουργικές Βιομηχανίες. Προλαβαίνεις να δηλώσεις συμμετοχή σε αυτόν το σύνδεσμο https://bit.ly/3K1NCMD και εκεί θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες!

📷 Ας γνωρίσουμε όμως πρώτα την Κριτική Επιτροπή που θα αποφανθεί για τα βραβεία και τους νικητές! Η ανακοίνωση αυτών θα γίνουν την πρώτη ημέρα του Routelab, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο!

🟦 Σπύρος Καμπιώτης – CEO IONIAN TV

Το IONIAN TV αποτελεί έναν εκ των συνδιοργανωτών του Routelab, και ο Σπύρος Καμπιώτης είναι ο ιδρυτής και διευθυντής του περιφερειακού καναλιού.

⬛️ Πέπη Νικολοπούλου – Συνεργάτης της πλατφόρμας ελculture.gr

Η Πέπη Νικολοπούλου ασχολείται ενεργά με τη δημιουργία περιεχόμενου και τη διαχείριση των Social Media, το Blogging, την αρθρογραφία και τα podcasts κυρίως σε θέματα που αφορούν τις Τέχνες και τον πολιτισμό.

⬜️ Έλενα Μπονέλη – Director & Photographer

Η Elena Bonelli είναι απόφοιτη του τμήματος Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Πτυχίο και Master). Εχει δουλέψει σε μεγάλες παραγωγές και φωτογραφίσεις.Εχει σκηνοθετήσει μικρού μήκους ταινίες και έχει βραβευτεί ως σκηνοθέτης και ως φωτογράφος.Eίναι μέλος της εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών (Greek Director’s Guild)

🟥 Χρήστος Κοσμάς – Photographer / Καθηγητής Φωτογραφίας στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Η πορεία του στον χώρο της φωτογραφίας είναι μεγάλη με αρκετές συμμετοχές και βραβεύσεις σε εκθέσεις και διαγωνισμούς φωτογραφίας. Είναι καθηγητής φωτογραφίας στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Πάτρας και δημιουργούς μιας μοναδικής στον κόσμο φωτογραφικής μηχανής photobooth KIBELI THE PHOTOBOOTΗ.