Sonic Stories

Έναρξη

Sonic Stories

15Ιουν(Ιουν 15)18:0026(Ιουν 26)18:00Sonic Stories18:00 - 18:00 (26)

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Ένας ηχητικός κήπος, ηχητικά έργα τέχνης, live performances, φανταστικά ηχοτοπία συνθέτουν έναν κόσμο ηχητικών εκπλήξεων στον Εκθεσιακό Χώρο της Στέγης και τον κήπο της Γαλλικής Σχολής Αθηνών. Από: 15/06/2022 Εως: 26/06/2022

Ακούστε τον κόσμο μέσα από ήχους! Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση μας καλεί από τις 15 έως τις 26 Ιουνίου να διερευνήσουμε τις ανθρώπινες σχέσεις μέσα από τον ήχο με το “Sonic Stories”. Πώς μπορούν οι οικείες αφηγήσεις ανθρώπων που δεν ακούγονται συχνά να γίνουν οχήματα για μια ηχητική ενσυναίσθηση που αμφισβητεί τον αποκλεισμό; Το “Sonic Stories” συγκεντρώνει τρεις διαφορετικές προσεγγίσεις στον ήχο ως τρόπο ανανέωσης της ευαισθησίας μας απέναντι στον κόσμο.

Σε συνέχεια των μουσικών έργων που παρουσίασε η Στέγη στο πρόσφατο παρελθόν, “Tuned City” και τα “Soundscapes / Landscapes”, το “Sonic Stories” εστιάζει στο πώς μπορούμε να ερμηνεύσουμε τη σχέση μας με τον κόσμο γύρω μας, μέσω του ήχου. Πώς ο ήχος δημιουργεί τη δυνατότητα να κατανοήσουμε με νέους τρόπους; Πώς μπορούμε να ανιχνεύσουμε τα στοιχεία ενός κοινού γίγνεσθαι τριών εμβληματικών μεσογειακών πόλεων; Πώς μπορεί ο ήχος να εμπλουτίσει και να εντείνει τη σχέση μας με το περιβάλλον και τις απειλές που αντιμετωπίζει; Πώς μπορούν οι οικείες αφηγήσεις ανθρώπων που δεν ακούγονται συχνά να γίνουν οχήματα για μια ηχητική ενσυναίσθηση που αμφισβητεί τον αποκλεισμό;

Σε έναν κόσμο που κυριαρχείται από οπτικές πληροφορίες, ο ήχος έχει μια αμεσότητα που διαπερνά τους κώδικες και τις συμβάσεις, προκειμένου να προκαλέσει μια ενστικτώδη αντίδραση. Αλλά η ακρόαση μπορεί επίσης να μας αποκαλύψει νέα στοιχεία, οδηγώντας μας σε ιστορίες που δεν έχουν ακόμη ακουστεί, σε σχέσεις που δεν έχουμε αντιληφθεί και σε φωνές που παραμένουν σιωπηλές για πολύ καιρό. Το “Sonic Stories” στον Εκθεσιακό Χώρο της Στέγης και τον κήπο της Γαλλικής Σχολής Αθηνών συγκεντρώνει τρεις διαφορετικές προσεγγίσεις στον ήχο ως τρόπο ανανέωσης της ευαισθησίας μας απέναντι στον κόσμο.

Συντελεστές

Εκτελεστικός Διευθυντής Στέγης Ιδρύματος Ωνάση: Χρήστος Ι. Καρράς
Επικεφαλής Παραγωγής: Δήμητρα Δερνίκου
Παραγωγοί: Άκης Χοντάσης, Ειρηλένα Τσάμη
Συντονισμός Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων: Ντόρα Βουγιούκα
Υποστήριξη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Παραγωγής: Βέρα Πετμεζά
Εκτέλεση Παραγωγής: Μαριανότα Γιαννάκη, Ιουλία Σταμούλη
Τεχνική Διεύθυνση: Λευτέρης Καραμπίλας
Ανάθεση-παραγωγή: Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

Αναλυτικά οι δράσεις

Sonic Garden
Πέντε ηχητικά έργα τέχνης και live performances στη Γαλλική Σχολή Αθηνών
15 – 26.6.2022 | Γαλλική Σχολή Αθηνών | Είσοδος ελεύθερη

Ένας ηχητικός κήπος ξεπροβάλει στη Γαλλική Σχολή Αθηνών. Πέντε ηχητικά έργα τέχνης και live performances δημιουργούν ένα φανταστικό ηχοτοπίο που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε για τη σχέση μεταξύ φυσικού και ανθρώπινου κόσμου. Η ακουστική ζωή του κήπου, εμπλουτίζεται με νέες ηχητικές εκπλήξεις.

Φανταστείτε έναν κήπο γεμάτο ήχους που θα σας κάνουν να στρέψετε την προσοχή σας στον περιβάλλοντα χώρο, ένα φανταστικό ηχοτοπίο που στόχο έχει να διεγείρει την ακοή σας και να σας κάνει να σκεφτείτε τη σχέση μεταξύ φυσικού και ανθρώπινου κόσμου. Ο Κήπος της Γαλλικής Σχολής Αθηνών θα καταληφθεί από ηχητικά έργα τέχνης που σχεδιάστηκαν ειδικά για τον συγκεκριμένο χώρο, εμπλουτίζοντας την ακουστική ζωή του με ηχητικές εκπλήξεις.

Αποτελώντας μια γιορτή για τον κόσμο του ήχου, αυτή η έκθεση είναι η τέταρτη που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Sounds Now, συγκεντρώνοντας ακροατήρια σε διαφορετικούς δημόσιους χώρους σε πέντε ευρωπαϊκές πόλεις και δημιουργώντας μια ακουστική εμπειρία που επιχειρεί να προκαλέσει την εμπλοκή με το περιβάλλον, μεταξύ των ανθρώπων και με άλλα είδη, με τα κοινά σημεία και τους κοινούς ρυθμούς τους.

Οι ηχητικές εγκαταστάσεις είναι το βασικό στοιχείο του προγράμματος, καθώς μπορούν να οδηγήσουν σε νέες αντιλήψεις, ενώ ταυτόχρονα προωθούν την ανάγκη για αλλαγή σε κοινωνικό επίπεδο.

Επιμέλεια: Raquel Castro
Συμμετέχοντες Καλλιτέχνες & Συμμετέχουσες Καλλιτέχνιδες: Thessia Machado, Martyna Poznanska, Rie Nakajima, Henrique Fernandes (Sonoscopia), Vincent Martial, Μιχαήλ Καρίκης, Pierre Berthet

Τα έργα αναλυτικά:

Nomadic Noises | Thessia Machado (Βραζιλία)
Live performance: 15.06.22 | 18:00
Το “Nomadic Noises” είναι μια προσωρινή συνύπαρξη ηχητικών περιστάσεων σε έναν συγκεκριμένο κήπο σε καθορισμένο χρόνο. Οχτώ απλές κατασκευές τοποθετημένες πάνω σε δέντρα φιλοξενούν μηχανήματα που αναπαράγουν ήχους από διαφορετικά υλικά. Οι αλληλοδιαπλεκόμενοι ρυθμοί που εκπέμπονται από αυτά διαχέονται στον κήπο και προσκαλούν άλλους ήχους να τους συμπληρώσουν, ένα πεδίο συγκοπών που συμμετέχει στις τοπικές ηχητικότητες.

The Garden of Earthly Delights | Martyna Poznańska (Πολωνία)
Live performance: 15 – 26.06.22 | 19:00
Η μη ανθρώπινη αφήγηση μπορεί να οριστεί ως μια ιστορία που λέγεται χωρίς τη χρήση της ανθρώπινης γλώσσας, αλλά με ό,τι βασιλεύει στο φυσικό περιβάλλον, όπως οι ρυτίδες στον κορμό ενός δέντρου, τα πεσμένα φύλλα, το βουητό των μελισσών, η γεύση του γρασιδιού, η υφή του χώματος, η μυρωδιά του νερού.
Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας θέσεων, για το live performance της Martyna Poznańska θα χρειαστεί να δηλώσετε συμμετοχή ηλεκτρονικά εδώ.

Many quiet dialogues | Rie Nakajima (Ιαπωνία)
Live performance: 16.06.22 | 18:00
Το “Many quiet dialogues” είναι μια site-specific εγκατάσταση με ήχο και κίνηση φτιαγμένη από φυσικά αντικείμενα και κινητική στον κήπο. Το έργο δονείται και ηχεί, με φυσικά και τεχνητά στοιχεία, γεμίζοντας τον πράσινο χώρο με βουητά και κουδουνίσματα και με μια μυστηριώδη αίσθηση ενέργειας, που σε προσκαλεί να κάνεις ένα απρόσμενο βήμα.

Sonic Stories,, Sonic Garden, Liquid Aesthesia 3–ABSENCE, Henrique Fernandes and Vincent Martial

Liquid Aesthesia #3 – ABSENCE | Henrique Fernandes, Sonoscopia (Πορτογαλία) & Vincent Martial (Γαλλία)
Live performance: 17.06.22 | 18:00
Στην παρούσα εκδοχή του “Liquid Aesthesia”, ο Henrique Fernandes και ο Vincent Martial θα επικεντρωθούν στην ιδέα του υγρού στοιχείου (του νερού) ως μιας απούσας, αόρατης ύλης, ως μιας μεταφοράς. Για να προσεγγίσουν αυτή την ιδέα της «Απουσίας», οι καλλιτέχνες θα δημιουργήσουν ένα μονοπάτι με ηχητικά αντικείμενα/γλυπτά σε μια επιλεγμένη περιοχή του κήπου, επιχειρώντας να κινητοποιήσουν την ακουστική μνήμη των ακροατών και να τους κάνουν να σκεφτούν τη σημασία του νερού.

We Are the Weather | Μιχαήλ Καρίκης (Ελλάδα)
Live performance: 17.06.22 | 18:00
Το “We Are the Weather” είναι ένα νέο έργο που εξερευνά τη σχέση μας με τα καιρικά φαινόμενα και τη γοητεία που μας ασκούν. Παραδοσιακά τραγούδια που ζητούν από το φως του ήλιου να λιώσει το χιόνι για να βλαστήσει η γη, ασυνήθιστα μουσικά όργανα σε αίθουσες συναυλιών που μιμούνται τον ήχο μιας δυνατής καταιγίδας και παιδικές φωνές που φωνάζουν συνθήματα σε διαδηλώσεις για το κλίμα, όλα αποτελούν απόδειξη των διαφορετικών τρόπων με τους οποίους η ακουστική κουλτούρα εκφράζει την αδιαμφισβήτητη φυσική, υπαρξιακή, συναισθηματική και πολιτική σύνδεσή μας με τα μετεωρολογικά φαινόμενα.

Listen to My World
Μια ηχητική εγκατάσταση στον Εκθεσιακό Χώρο της Στέγης από τη Claudia Molitor
17 – 26.6.2022 | Εκθεσιακός Χώρος -1, Στέγη | Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου

Σημαντικές είναι όσες ιστορίες δεν λέγονται συχνά. Τι είναι αυτό που μας κάνει να νιώθουμε ότι ένας τόπος ή χώρος μας συμπεριλαμβάνει ή μας αποκλείει; Η Claudia Molitor στήνει μια ηχητική εγκατάσταση στον Εκθεσιακό Χώρο της Στέγης, προσκαλώντας το κοινό να ακούσει τις εμπειρίες ανθρώπων απ’ όλο τον κόσμο και να αναζητήσει τρόπους για να παραμείνουμε ενωμένοι.

Το έργο “Listen to My World” γεννήθηκε από το ενδιαφέρον για την ακρόαση ιστοριών που δεν λέγονται συχνά και από την πεποίθηση ότι αυτές οι ιστορίες έχουν σημασία. Εξετάζει τι είναι αυτό που μας κάνει να νιώθουμε ότι ένας τόπος ή χώρος μας συμπεριλαμβάνει ή μας αποκλείει, και προτείνει ότι το να ακούμε τις εμπειρίες των άλλων σχετικά με αυτούς τους χώρους και τόπους θα μπορούσε να μας προσφέρει τρόπους να είμαστε πιο συναισθητικοί και γενναιόδωροι ο ένας προς την άλλη. Σε αυτούς τους διχαστικούς καιρούς που χωρίζουν αντί να ενώνουν, όπου η διαφορετικότητα παρερμηνεύεται εσκεμμένα ως ασυμβίβαστη διαφορά και το να ακούς τους άλλους έχει αντικατασταθεί από το να μονολογείς μπροστά τους, είναι απαραίτητο να συναντήσουμε ο ένας την άλλη εκ νέου.

Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του “Listen to My World” η Claudia Molitor συναντήθηκε με μια σειρά ανθρώπων σε πέντε ευρωπαϊκές πόλεις και χωριά. Έχοντας περιέργεια να ακούσει τις ιστορίες τους, έμαθε περισσότερα για το πώς βιώνουν, βλέπουν, ακούν και κατανοούν τους χώρους στα μέρη που αποκαλούν σπίτι τους. Ενώ υλοποιούσε το έργο, η Molitor αναλογιζόταν τους υπέροχους ανθρώπους που συνάντησε, τις ιστορίες που της είπαν, τις εμπειρίες που ήταν αρκετά γενναιόδωροι για να μοιραστούν μαζί της, τους χώρους που της σύστησαν και της έμαθαν να βλέπει διαφορετικά, και πώς αυτές οι συναντήσεις την επηρέασαν. Όλες αυτές οι σκέψεις και οι προβληματισμοί έχουν υφανθεί στην οπτική και ηχητική υλικότητα της εγκατάστασης, ώστε να αντανακλώνται αυτές οι συναρπαστικές συναντήσεις.

Το έργο είναι εμπνευσμένο από τις ιστορίες που μοιράστηκαν με τη Molitor οι Adele Jones, Marisa De Picker, Pauliina Näsänen, Razane H. και Salam Susu. Για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις ιστορίες τους επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://listentomyworld.co.uk.

Ιδέα, Μουσική και Σχεδιασμός Ήχου: Claudia Molitor
Σχεδιασμός και Κατασκευή Εγκατάστασης: Claudia Molitor and James Johnson

Έχει εκτεθεί στο Transit (Βέλγιο), στο Spor (Δανία), στο hcmf// (Ηνωμένο Βασίλειο), στο Wilde Western (Βέλγιο), στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση (Ελλάδα) και στο Time of Music (Φινλανδία) στο πλαίσιο του προγράμματος Sounds Now που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Creative Europe της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

2021-2022, Sonic Stories, Listen to my world

School for Sonic Memory
Παρτιτούρες, εικόνες, κείμενα, μυρωδιές, χορογραφίες, μουσική και ηχογραφημένοι ήχοι στον Εκθεσιακό Χώρο της Στέγης
17 – 26.6.2022 | Εκθεσιακός Χώρος -1, Στέγη | 16:00 – 22:00 | Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου

Έξι «νομάδες» και εννιά τοπικοί φιλοξενούμενοι εξερευνούν τους τρόπους με τους οποίους η Μασσαλία, η Αθήνα και η Αλεξάνδρεια αντηχούν η μία μέσα στην άλλη. Η κυκλοφορία της γνώσης, η μετανάστευση, το νερό, η πολιτιστική κληρονομιά, η μυθολογία, η μνήμη και η έννοια της πολιτειότητας μέσα από παρτιτούρες, εικόνες, κείμενα, μυρωδιές, χορογραφίες, μουσική και ηχογραφημένους ήχους.

Η δημόσια συνάθροιση του School for Sonic Memory ενσωματώνει το ταξίδι δεκαπέντε διεθνών καλλιτεχνών, πολεοδόμων και επαγγελματιών σε τρεις πόλεις της Μεσογείου: Αθήνα, Αλεξάνδρεια και Μασσαλία.

Σε συνεργασία με τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και το Theatrum Mundi, έξι «νομάδες» και εννιά τοπικοί φιλοξενούμενοι του προγράμματος εξερευνούν τους τρόπους με τους οποίους αυτές οι πόλεις, που εκτείνονται σε όλο το εύρος της Μεσογείου, αντηχούν η μία μέσα στην άλλη. Στο πλαίσιο αυτής της έκθεσης, η «αντήχηση» γίνεται νοητή τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά, με την αναγνώριση διαμεσογειακών ηχητικών πρακτικών που αποκαλύπτουν τον ρόλο τον οποίο παίζουν οι ήχοι της καθεμίας πόλης στα όνειρα, τις νοσταλγίες και τις ελπίδες των άλλων. Φέρνει επίσης στο προσκήνιο στοιχεία ενός συνδεδεμένου και συγκρουσιακού παρελθόντος, που μπορεί κανείς να τα ακούσει μέσα τους.

Διατρέχοντας ένα ευρύ φάσμα μέσων και γνωστικών κλάδων, τα παραχθέντα έργα διαποτίζονται από τις ατομικές εμπειρίες και τις συλλογικές ανταλλαγές που έλαβαν χώρα στη διάρκεια των εβδομαδιαίων επισκέψεων στην Αθήνα, την Αλεξάνδρεια και τη Μασσαλία.

Μέσα από μια πολυαισθητηριακή εξερεύνηση που περιλαμβάνει παρτιτούρες, εικόνες, κείμενα, μυρωδιές, χορογραφία, μουσική και ηχογραφημένους ήχους, οι δημιουργοί αποκρίνονται στα ευρύτερα θέματα που αναδύονται από το πρόγραμμα: την κυκλοφορία της γνώσης, τη μετανάστευση, το νερό, την πολιτιστική κληρονομιά, τη μυθολογία, τη μνήμη και την έννοια της πολιτειότητας.

Σας προσκαλούμε να επιβιβαστείτε σε ένα ταξίδι κατά μήκος της λεκάνης της Μεσογείου, που προσφέρει εναλλακτικές αφηγήσεις για το τι σημαίνει –ή θα μπορούσε να σημαίνει– να ανήκεις σε μια θάλασσα παρά σε μια χώρα.

Επιμέλεια: John Bingham-Hall & Andrea Cetrulo (Theatrum Mundi)
Συνεπιμέλεια: Χρήστος Ι. Καρράς
Σχεδιασμός, Σκηνογραφία: Μαρίζα Σουλιώτη
Νομάδες Συμμετέχοντες & Συμμετέχουσες: Asmaa Jama, Onyeka Igwe, Hatem Hegab, Monai De Paula Antunes, Youmna Saba, Μαρία Σιδέρη
Τοπικοί Συμμετέχοντες & Συμμετέχουσες στην Αθήνα: Ντάνα Παπαχρήστου, Γιώργος Σαμαντάς, Νατάσσα Δουρίδα, Μαρία Ίλια Καστρούνη
Τοπικοί Συμμετέχοντες & Συμμετέχουσες στην Αλεξάνδρεια: Yasmine Hussein, Ahmed Saleh, Mohamed Adel Dessouki
Τοπικοί Συμμετέχοντες & Συμμετέχουσες στη Μασσαλία: Zoe Le Voyer, Elena Biserna, Sam Karpienia
Συνεργαζόμενοι Φορείς: Γαλλικό Ινστιτούτο Αλεξάνδρειας, CLUSTER
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους: Emiel Nguyen & Guillaume Bureste, Mucem, Sarah Bahgat & B’Sarya, Cecily Chua

Το πρότζεκτ «Αλεξάνδρεια: (επαν)ενεργοποιώντας τα κοινά αστικά φαντασιακά» (ALEX) επιδιώκει να ρίξει μια φρέσκια ματιά στο πλήθος των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι τομείς των τεχνών και της πολιτιστικής κληρονομιάς, μέσα από το συμβολικό και ιστορικό πρίσμα της πόλης της Αλεξάνδρειας και των επιρροών της στην πολεοδομική ανάπτυξη στη Μεσόγειο – και πέρα από αυτήν. Το πρότζεκτ υποστηρίζεται από το πρόγραμμα «Δημιουργική Ευρώπη» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

School for Sonic Memory, Asmaa Jama, Everything turns to water

Ανακαλύψτε τα έργα:

Sonic traces across the Mediterranean(s): in conversation with Ayoub Ait Taadouit / ZOÉ LE VOYER
ΜΕ ΤΟΝ AYOUB AIT TAADOUIT
ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

7adir-Ghā2ib // Present Absence / Hatem Hegab
ΒΙΝΤΕΟ, ΗΧΗΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

How far is tomorrow? / Νατάσσα Δουρίδα
ΒΙΝΤΕΟΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

A ten years walk to shore/ Ahmed Saleh
ΗΧΗΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

We will meet at the vanishing point / Youmna Saba
ΗΧΗΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, LIVEPERFOMANCE

Layers / Yasmine Hussein
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΗΧΗΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

The South inside / Sam Karpienia
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Récits / Akoo-o
ΗΧΗΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

I whisper into your mouth / Onyeka Igwe
ΗΧΗΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Everything returns from the water, whole and silver / Asmaa Jama
ΒΙΝΤΕΟΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Για την εξιλέωση του κουτσομπολιού / Μαρία Ίλια Καστρουνή
ΗΧΗΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Incessant Basin / Monai de Paula Antunes
ΗΧΗΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

S is for School / Mohamed Adel Dessouki
ΒΙΝΤΕΟΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

The Resounding Flâneuse [Η αντιλαλούσα φλανέζ], κειμενική παρτιτούρα (Μασσαλία, 2018), The Resounding Flâneuse #2 [Η αντιλαλούσα φλανέζ #2], κειμενική παρτιτούρα (Αθήνα, 2022)
ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΕΣ / Elena Biserna

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για το School for Sonic Memory του Sonic Stories, στις 17 και 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από live performances. Την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 19:30 – 21:00 θα παρουσιάσουν το έργο τους οι Youmna Saba, Sam Karpienia και Akoo-o, ενώ το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 19:30 – 20:00 θα επαναλάβει το performance της η Youmna Saba και θα παρουσιάσει το έργο του ο Ahmed Saleh.

Κεντρική φωτογραφία θέματος: Sonic Stories, Sonic Garden, Martyna Poznanska, the garden of earthly delights

Πληροφορίες

Ημερομηνία:

Από: 15/06/2022 Εως: 26/06/2022

Για τις ώρες δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Τοποθεσία:

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση – Εκθεσιακός Χώρος -1, Συγγρού 107, Αθήνα | Γαλλική Σχολή Αθηνών, Διδότου 6, Αθήνα

Eισιτήρια:

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

onassis.org

Χρόνος

15 (Τετάρτη) 18:00 - 26 (Κυριακή) 18:00

Τόπος

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση - Εκθεσιακός Χώρος -1, Συγγρού 107, Αθήνα

Γαλλική Σχολή Αθηνών, Διδότου 6