Το “Tchaikovsky Ballet Festival” στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών

Έναρξη

Το "Tchaikovsky Ballet Festival" στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών

05Ιαν(Ιαν 5)20:0007(Ιαν 7)12:00Το "Tchaikovsky Ballet Festival" στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών20:00 - 12:00 (7)

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Το Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών υποδέχεται το UKRAINIAN CLASSICAL BALLET που θα μας μεταφέρει τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από 3 κορυφαία έργα του Τσαικόφσκι.
Καρυοθραύστης, Λίμνη των Κύκνων και Ωραία Κοιμωμένη, τα τρία πιο αγαπητά έργα του θρυλικού συνθέτη, ζωντανεύουν στην σκηνή του Κολλεγίου Αθηνών, προσφέροντας ένα υπερθέαμα που θα μαγέψει όλη την οικογένεια.

Το UKRAINIAN CLASSICAL BALLET είναι ένα διεθνούς φήμης μπαλέτο από την Ουκρανία, το οποίο αποτελείται από επαγγελματίες χορευτές με πάθος και μεράκι για την τέχνη τους. Οι χορευτές, απόφοιτοι κορυφαίων Ανωτάτων Σχολών χορού από όλη την Ουκρανία αλλά και άλλων ευρωπαϊκών χωρών, με την υψηλού επιπέδου τεχνική τους μας γοητεύουν και μας μεταφέρουν στον ονειρικό κόσμο του Τσαικόφσκι, δίνοντας ζωή στις ωραιότερες ιστορίες μπαλέτου.

ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ

Η πιο τρυφερή χριστουγεννιάτικη ιστορία που θα λατρέψει όλη η οικογένεια. Η ευφάνταστη χορογραφία του Μαριούς Πετιπά και η αξεπέραστη μουσική του Τσαϊκόφσκι τον έχει καθιερώσει ως μία από τις πιο δημοφιλείς παραστάσεις

Ακολουθήστε και εσείς τη μικρή Κλάρα, σε μια αξέχαστη φανταστική περιπέτεια. Η Κλάρα, αποκοιμιέται ένα βράδυ Χριστουγέννων και μεταφέρεται σε έναν ονειρικό κόσμο γεμάτο εκπλήξεις. Γνωρίστε κι εσείς την αξιαγάπητη νεράιδα των γλυκών, τον δυνατό στρατό των ποντικών, τις μικρές χιονονιφάδες και τον χορό τους και φυσικά τον γοητευτικό Καρυοθραύστη. Ένα έργο του Τσαϊκόφσκι συνώνυμο με τη μαγεία των Χριστουγέννων που δεν πρέπει να χάσετε.

Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ

Ένα έργο σημείο αναφοράς στο κλασσικό μπαλέτο, αλλά και στα έργα του θρυλικού συνθέτη Τσαϊκόφσκι. Μια ιστορία ύμνος στην αγάπη που δεν παύει να γοητεύει τον θεατή. Η πιο ποιητική, ρομαντική αλλά και τραγική ιστορία αγάπης που δεν πρέπει να χάσετε. Γνωρίστε την πανέμορφη Odette, μια κοπέλα η οποία εξαιτίας ενός κακού μάγου είναι καταδικασμένη να ζει η μισή ως κύκνος. Μαγευτείτε κι εσείς από τον χορό της στην μυστηριώδη Λίμνη των Κύκνων, όπως και ο πρίγκιπας Sigfried. Μόνο η πραγματική αγάπη μπορεί να νικήσει και να σπάσει τα μάγια.

Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ

Η αγαπητή σε όλους ιστορία των αδελφών Γκριμ, ζωντανεύει μέσα από τη μουσική του Τσαϊκόφσκι αλλά και τους χορευτές του UKRAINIAN CLASSICAL BALLET σε μια εξαιρετική παράσταση που θα γοητεύσει μικρούς και μεγάλους. Η προφητεία μιας κακόβουλης μάγισσας, θα καταδικάσει μια μικρή πριγκίπισσα σε έναν αιώνιο ύπνο, όταν στα 16α της γενέθλιά θα τρυπηθεί από μια βελόνα. Η καλή νεράιδα όμως θα αλλάξει την προφητεία. Μόνο το φιλί ενός πρίγκιπα μπορεί να σώσει την πριγκίπισσα και να σπάσει τα μάγια.
Ζήστε και εσείς την μαγεία του κλασικού μπαλέτου αυτόν το Δεκέμβρη στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνία: Από: 05/01/2024 Εως: 07/01/2024

ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ: Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, 20:00
Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ: Σάββατο 6 Ιανουαρίου & Κυριακή 7 Ιανουαρίου, 17:00
Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ: Κυριακή 7 Ιανουαρίου, 12:00

Τοποθεσία: Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών, Στεφάνου Δέλτα 15, Π. Ψυχικό

Eισιτήρια: Διακεκριμένη Ζώνη: 40€ | Α Ζώνη: 32€ | Β Ζώνη: 26€ | Γ Ζώνη: 18€

Πληροφορίες / Κρατήσεις: athenscollege.edu.gr

Χρόνος

5 (Παρασκευή) 20:00 - 7 (Κυριακή) 12:00

Τόπος

έατρο Κολλεγίου Αθηνών

Στεφάνου Δέλτα 15, Π. Ψυχικό