«Το Δέντρο των Ξωτικών» Στην Πάτρα στον πολυχώρο «5 ΕΨΙΛΟΝ»

Έναρξη

«Το Δέντρο των Ξωτικών» Στην Πάτρα στον πολυχώρο «5 ΕΨΙΛΟΝ»

03Δεκ(Δεκ 3)12:0007Ιαν(Ιαν 7)12:00«Το Δέντρο των Ξωτικών» Στην Πάτρα στον πολυχώρο «5 ΕΨΙΛΟΝ»(Δεκέμβριος 3) 12:00 - (Ιανουάριος 7) 12:00

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Από τις 3 Δεκεμβρίου έως τις 7

«Το Δέντρο των Ξωτικών», ένα παραμυθένιο, υψηλών προδιαγραφών Χριστουγεννιάτικο Χωριό, ανοίγει τις πύλες του στις 3 Δεκεμβρίου 2022 στον ιστορικό πολυχώρο «5 ΕΨΙΛΟΝ».
Γύρω από το υπεραιωνόβιο και εμβληματικό δέντρο Ban Yan στήνεται ένα ονειρικό χριστουγεννιάτικο τοπίο για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.
Πρόκειται για μία πρωτοβουλία Πατρινών επιχειρηματιών, οι οποίοι με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και του ΣΚΕΑΝΑ, φιλοδοξούν να μετατραπεί η Πάτρα σε Χριστουγεννιάτικο τουριστικό προορισμό, με πολλαπλά οφέλη.

Η Περιφέρεια με πολλή χαρά συμμετέχει στη σημαντική αυτή
προσπάθεια, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες όχι μόνο της Πάτρας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής να επισκεφθούν το χώρο και να συμμετάσχουν δωρεάν στις εκδηλώσεις και δράσεις που έχουν προγραμματιστεί το πρώτο Σαββατοκύριακο. Ευελπιστούμε τέτοιες δράσεις να αγκαλιαστούν από το κοινό και να αποκτήσουν μονιμότερο χαρακτήρα.
Το «Δέντρο των Ξωτικών» θα φιλοξενηθεί σ’ έναν ιστορικό χώρο, ο οποίος μεταμορφώνεται σε
παραμυθένιο σκηνικό για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους.

«Το Δέντρο των Ξωτικών» Θα αποτελέσει
εορταστικό προορισμό επισκεπτών απ’ όλη την Ελλάδα».

ΚΟΡΑΛΙΑ ΜΑΝΤΑ (υπεύθυνη σχεδιασμού των δράσεων):

«Πρόκειται για ένα υψηλών προδιαγραφών
χριστουγεννιάτικο χωριό, αριστουργηματικά φιλοτεχνημένο από τους expert του είδους και καταξιωμένους εικαστικούς δημιουργούς, Δ. Βούρτση και Π. Βρυώνη και την ομάδα τους.

Κάθε μέρα θα εκτυλίσσονται παιδικές θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, κρυμμένοι θησαυροί, φαντασμαγορικά σόου πυροτεχνημάτων και πολλά εκπαιδευτικά εργαστήρια τεχνολογίας, εικαστικών, θεάτρου και ανάπτυξης δεξιοτήτων για παιδιά και μια μαγική Χριστουγεννιάτικη αγορά με ονειρικά ξύλινα σπιτάκια, σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα!
Σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας του «Δέντρου των Ξωτικών», από τις 3 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου, θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά επισκεπτών, από και προς τον πολυχώρο της «5 Ε», με το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι που θα έχει αφετηρία την πλατεία Τριών Συμμάχων.

Επίσης, εκτός από το πρώτο Σαββατοκύριακο που η είσοδος θα είναι δωρεάν, τις άλλες μέρες το κόστος του εισιτηρίου θα είναι 3 ευρώ τις απογευματινές ώρες και 2 ευρώ τις πρωινές για τις οργανωμένες επισκέψεις σχολείων.

Πληροφορίες Εκδήλωσης

«Δέντρο των Ξωτικών»

Πολυχώρος «5 Ε»

 Αιγύπτου 3

από τις 3 Δεκεμβρίου έως τις 7

Πάτρα

Τηλέφωνο690 700 2037

Χρόνος

Δεκέμβριος 3 (Σάββατο) 12:00 - Ιανουάριος 7 (Σάββατο) 12:00

Τόπος

«Δέντρο των Ξωτικών» Πολυχώρος «5 Ε»  

Αιγύπτου 3