Ο Πάνος Μουζουράκης στο Αίγιο

Έναρξη

Ο Πάνος Μουζουράκης στο Αίγιο

08Αυγ21:3023:00Ο Πάνος Μουζουράκης στο Αίγιο21:30 - 23:00

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Ο ανατρεπτικός Πάνος Μουζουράκης έρχεται για μια ξεχωριστή μουσική παράσταση γεμάτη εκπλήξεις στο Θέατρο Γ. Παππάς στο Αίγιο.

Ο αγαπημένος Πάνος Μουζουράκης, ένας από τους σπουδαιότερους και πιο πολυδιάστατους καλλιτέχνες και performer της γενιάς του, έχει ετοιμάσει για το κοινό ένα συναρπαστικό live και είναι έτοιμος για ακόμα μια φορά να μας εντυπωσιάσει με το απαράμιλλο ταλέντο του, τον πηγαίο αυθορμητισμό του, τη μοναδική του σκηνική παρουσία και την ιδιαίτερη φωνή του.

Από την εμφάνισή του δε θα λείψουν αγαπημένες επιτυχίες του από την προσωπική του δισκογραφία όπως τα «Μπερδεμένος», «Αυτή Είναι Η Ζωή», «Φίλα Με Ακόμα», «Έπαθα Αγάπη», καθώς και αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών αλλά και πολλές ανατρεπτικές μουσικές «εκπλήξεις», όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει ο πολυπράγμων Πάνος Μουζουράκης σε κάθε του ζωντανή εμφάνιση. Μαζί του επί σκηνής η 16χρονη νικήτρια του The Voice of Greece Μαρία Σακελλάρη, η οποία χάρη στις εξαιρετικές τις ερμηνείες και το ιδιαίτερο στυλ της έχει κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον του κοινού, και αναμένεται να αφήσει το δικό της καλλιτεχνικό στίγμα στη μουσική αυτή βραδιά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνία: 08/08/2023

ΩΡΑ – 21.30

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Τοποθεσία:

Υπαίθριο Θέατρο Γ. Παππάς, Νικ.Πλαστήρα και Κανελλοπούλου, Αίγιο

Eισιτήρια:

15€

Χρόνος

(Τρίτη) 21:30 - 23:00

Τόπος

Υπαίθριο Θέατρο Γ. Παππάς

Νικ.Πλαστήρα και Κανελλοπούλου