Ο Μιχάλης Τζουγανάκης στο Christmas Theater Θεσσαλονίκης

Έναρξη

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης στο Christmas Theater Θεσσαλονίκης

02Ιαν21:0021:00Ο Μιχάλης Τζουγανάκης στο Christmas Theater Θεσσαλονίκης21:00 - 21:00

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης, μαζί με τον Αλέξανδρο Τζουγανάκη και με συμμετοχή του Χρήστου Σεβαστού, έρχεται για μια ανεπανάληπτη συναυλία στο Christmas Theater Θεσσαλονίκης.

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης θεωρείται – και είναι – ένας πολύ ξεχωριστός μουσικός και τραγουδιστής.

Ξεκίνησε ως “παιδί- θαύμα” παίζοντας λαούτο δίπλα στους “τιτάνες” της κρητικής λύρας Λεωνίδα Κλάδο και Κώστα Μουντάκη.

Αφού τόλμησε να παίξει το λαούτο μ’ έναν τρόπο που δεν είχαμε ξαναδεί και ξανακούσει, και να ερμηνεύσει με την ιδιότυπη φωνή του τα τραγούδια του, δημιούργησε μια εντελώς δική του ξεχωριστή ταυτότητα ως τραγουδοποιός και performer.

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης μας χάρισε σπουδαία τραγούδια και μαγικά παιξίματα σε αναρίθμητες συναυλίες, οδηγώντας κάθε φορά τους αφοσιωμένους ακροατές του σε μεθυστικά μουσικά ταξίδια.

Αυτήν τη φορά ο Μιχάλης Τζουγανάκης μαζί με τον Αλέξανδρο Τζουγανάκη και τον Χρήστο Σεβαστό ανεβαίνουν στη σκηνή για ν’ ανοίξουν έναν νέο κύκλο συναυλιών, στις οποίες η εξωστρέφεια και οι καταιγιστικοί ρυθμοί επανεφευρίσκουν την πρωταρχική ουσία της μουσικής , που γεννά ιδέες και μεθόδους, ικανές να ανατρέψουν και να γοητεύσουν.

Ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης, ξεχωρίζει για το μοναδικό ερμηνευτικό και σκηνικό ύφος του. Τραγουδά και παίζει λαούτο έχοντας διαμορφώσει ένα προσωπικό ύφος που ενθουσιάζει. Επηρεασμένος από τη μουσική κληρονομιά της Κρήτης γράφει και δικά του τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από ένα πολυπληθές κοινό.

Ο Χρήστος Σεβαστός, που έγινε γνωστός με την επιτυχία του «Άσε με», κατάγεται από την Καρδίτσα και τη Μυτιλήνη. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική παίζοντας μπουζούκι και κιθάρα. Στη συνέχεια ασχολήθηκε αποκλειστικά με το τραγούδι που αγαπά και υπηρετεί με ήθος και σεβασμό. Ορόσημο στην έως τώρα πορεία του αποτελούν οι συνεργασίες του με τον Μίμη Πλέσσα και τον Γιώργο Χατζηνάσιο, που τον ξεχώρισαν από το ξεκίνημά του.

Αυτή είναι μια από τις συναυλίες που βάζουν “φωτιά” στη σκηνή και στις καρδίες μας. Πρόκειται για μια δυνατή συνεργασία που σκοπεύει να ανατρέψει τα δεδομένα του όρου συναυλία.

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 02/01/2023

ΩΡΑ – 21.00

Τοποθεσία:

Christmas Theater Θεσσαλονίκης, Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης (ΔΕΘ), Λεωφ. Στρατού 3, Κέντρο, Θεσσαλονίκη

Eισιτήρια:

VIP ΖΩΝΗ: 33€ | Α ΖΩΝΗ: 25€ | Β ΖΩΝΗ: 18€, Φοιτητικό – Ανέργων: 13€ | ΘΕΣΕΙΣ ΑΜΕΑ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση): 13€ | Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση)

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Τηλ.: 211 77 01 700 | ct.gr

Χρόνος

(Δευτέρα) 21:00 - 21:00

Τόπος

Christmas Theater Θεσσαλονίκης, Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης (ΔΕΘ)

Λεωφ. Στρατού 3, Κέντρο