Ομαδική Έκθεση φωτογραφίας, με τίτλο “URBAN” 

Έναρξη

Ομαδική Έκθεση φωτογραφίας, με τίτλο “URBAN” 

15Σεπ(Σεπ 15)19:0017(Σεπ 17)23:00Ομαδική Έκθεση φωτογραφίας, με τίτλο “URBAN” 19:00 - 23:00 (17)

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

σε συνεργασία με την Fujifilm Hellas

square.jpeg

URBANexhibition

To Calderone σε συνεργασία με την Fujifilm Hellas, διοργανώνει την πρώτη στη σειρά για την νέα σαιζόν, έκθεση φωτογραφίας, με τίτλο URBAN από 15 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023.

H έκθεση θα λάβει μέρος στο φουαγιέ του Calderone, και θα είναι ανοιχτή για το κοινό και τις τρεις ημέρες από 18.00 έως 22.00.

Είσοδος ελεύθερη

25 φωτογράφοι125 φωτογραφίες τυπωμένες σε τυπογραφικό χαρτί VELVET 250gr, σε διάσταση 32×47, θα εκτεθούν για 3 μέρες.

Εκθέτουν:

Χαράλαμπος Ιωαννόπουλος, Κώστας Ρομανίδης, Σάκης Κοτσίρας, Βασίλειος Τσιρογιάννης, Ειρήνη Πέτσα, Έλλη Σασσαγιάννη, Γιάννης Κωνστάντιος, Βάνια Σύρμου, Κωνσταντίνα – Μαρία Κωνσταντίνου, Ελένη Γιόκαλη, Κυριάκος Αναστασόπουλος, Σοφοκλής Κιουρτζόγλου, Μάρκος Γκίζης, Ninel Roshchina, Ευάγγελος Γκίκας, Ευάγγελος Τέντης, Αντώνης Δαβής, Χριστίνα Σπηλιώτη, Γιώργος Πλατανίτης, Ιώαννης Αυγέρης, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Έλενα Καλαποθάκου, Ευγενία Αρβανίτη Πρεβεζάνου, Elena Bonelli.

Τόπος Διεξαγωγής

O τόπος διεξαγωγής της έκθεσης είναι το Calderone, Μελενίκου 31,

Αθήνα, (5 λεπτά από το μετρό Κεραμεικός),

τηλ. Επικοινωνίας 2130058407

Τι εννοούμε με τον όρο URBAN

Η αστική φωτογραφία επικεντρώνεται σε αντικείμενα και χαρακτηριστικά, σε αστικά περιβάλλοντα. Η έμφαση δίνεται στο περιβάλλον, την αρχιτεκτονική και τους ανθρώπους. Θα μπορούσαμε να ορίσουμε επίσης την αστική φωτογραφία ως τεκμηρίωση των αστικών χώρων συνδυάζοντας στοιχεία πολλών άλλων τύπων φωτογραφίας, όπως φωτογραφία πορτρέτου, καλής τέχνης, τοπίου και αρχιτεκτονικής, καθώς και φωτορεπορτάζ.

Τι είναι ένα αστικό περιβάλλον

Ένα αστικό περιβάλλον είναι μια δομημένη περιοχή, κατοικείται από ανθρώπους και περιέχει αρχιτεκτονική. Φωτογραφικά είναι μια εξερεύνηση της πόλης, κωμόπολης, χωριού, κοινότητας, που ζεις και βιώνεις, παρατηρείς και φωτογραφίζεις ότι είναι κομμάτι της, τους δρόμους τα κτήρια, τα μαγαζιά, τους ανθρώπους σε σχέση με τον χώρο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΈΚΘΕΣΗ “URBAN” 

15 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023

Calderone – κέντρο καλλιτεχνικής έρευνας και δημιουργίας

Μελενίκου 31

Αθήνα

Χρόνος

15 (Παρασκευή) 19:00 - 17 (Κυριακή) 23:00

Τόπος

Calderone

Μελενίκου 31