Οι “Verbal Delirium & Sebia” στο “Φεστιβάλ στη Θάλασσα”

Έναρξη

Οι "Verbal Delirium & Sebia" στο "Φεστιβάλ στη Θάλασσα"

31Αυγ21:0023:00Οι "Verbal Delirium & Sebia" στο "Φεστιβάλ στη Θάλασσα"21:00 - 23:00

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Το Φεστιβάλ Στη Θάλασσα παρουσιάζει ένα δυνατό live με ελεύθερη είσοδο στον Πολυχώρο Λιπασμάτων με τους Verbal Delirium & Sebia!

Μία μοναδική εμφάνιση στο φετινό Φεστιβάλ στη θάλασσα ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν οι progers βετεράνοι της ελληνικής σκηνής Verbal Delirium έχοντας μάλιστα στο σύντομο παρελθόν κυκλοφορήσει τον τρίτο δίσκο τους, με τίτλο “Conundrum”. Μετά από 6 χρόνια δισκογραφικής σιωπής και μίας τρίχρονης πανδημίας, οι Verbal Delirium θυμίζουν πώς τίποτα δεν έχει τελειώσει με τον νέο δίσκο τους να ταράζει τα νερά της εγχώριας αλλά και της παγκόσμιας prog σκηνής για τα καλά. Μας υπόσχονται κομμάτια από την νέα τους δισκογραφική δουλειά όσο και κομμάτια από τους πρώτους δύο δίσκους που αγαπήθηκαν από το κοινό και περιμένουν μετά από την τελευταία τους παρουσία στο Temple για το presentation του Conuncrum, να τα ακούσουν. Κάποιοι γνωρίζουν ήδη τι να περιμένουν, για όσους δεν γνωρίζουν ετοιμαστείτε για ένα άκρως ατμοσφαιρικό και συναισθηματικό ταξίδι. Την μουσική τους μπορείτε να ακούσετε σε όλες τις streaming πλατφόρμες.

Μαζί τους φέρνουν τους Hard rockers Sebia για να ανοίξουν δυναμικά το επερχόμενο event έχοντας στην διάθεση τους την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Acceptance of Reality” που κυκλοφόρησε επίσημα πριν δύο μήνες. Τους είδαμε στις αρχές του Ιουνίου επίσης στο Temple με μία δυνατή εμφάνιση και περιμένουμε το αναμενόμενο. Την μουσική τους μπορείτε να ακούσετε σε όλες τις streaming πλατφόρμες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνία: 31/08/2023

ΩΡΑ – 21:00

Τοποθεσία:

Πολυχώρος Λιπασμάτων Δήμου Κερατσινίου, Δραπετσώνα

Eισιτήρια:

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Facebook event

Χρόνος

(Πέμπτη) 21:00 - 23:00

Τόπος

Πολυχώρος Λιπασμάτων Δήμου Κερατσινίου

Δραπετσώνα