Οι “Original Enigma Voices” στο Christmas Theater

Έναρξη

Οι "Original Enigma Voices" στο Christmas Theater

05Νοε21:0023:59Οι "Original Enigma Voices" στο Christmas Theater21:00 - 23:59

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Οι Original Enigma Voices, Andru Donalds, Angel X και Fox Lima έρχονται για μια απολαυστική συναυλιακή εμπειρία στο Christmas Theater.

«Σβήσε το φως, πάρε μια βαθιά ανάσα και ξεκουράσου… Άσε το ρυθμό να γίνει ο φάρος σου.»

Για μία και μοναδική νύχτα η Αθήνα θα κουνηθεί στους ρυθμούς του “Sadeness”, “Return to Innocence”, “Gravity of Love” και πολλών ακόμα αξέχαστων κομματιών τον Enigma που όλοι αγαπήσαμε.

Τρεις υποψηφιότητες για Grammy, 70 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων, πάνω από 100 χρυσές και πλατινένιες πιστοποιήσεις πωλήσεων άλμπουμ και αυτό είναι μόνο ένα ορατό μέρος του μυστηρίου των Enigma project.

Οι Andru Donalds, Angel X και Fox Lima των οποίων οι φωνές βρίσκονταν πίσω από πολλά τραγούδια του Enigma εμφανίστηκαν ως “Original Enigma Voices” σε ένα πρώτο μέρος μιας παγκόσμιας περιοδείας την άνοιξη του 2019. Μαζί με την ορχήστρα εγχόρδων και τη ζωντανή μπάντα οι επικείμενες 2ωρες συναυλίες περιείχαν την πλειονότητα των δημοφιλών τραγουδιών των Enigma με μια συγχώνευση κλασικών και μοντέρνων στοιχείων που φέρουν την υπογραφή τους.

Ιδρυμένο τη δεκαετία του 1980 από έναν Γερμανό παραγωγό, τον Michael Cretu, το project Enigma γοήτευσε εκατομμύρια ακροατές με μοναδικούς και εμβληματικούς ήχους που δεν συγκρίνονται με τίποτα. Η σύνθεση μουσικών στυλ, γρηγοριανών ψαλμών, έθνικ ψαλμών, εκκλησιαστικών καμπάνων, οργάνων και παρόμοιων οργάνων δημιουργεί έναν πολύ ιδιαίτερο, ατμοσφαιρικό και μερικές φορές ακόμη και ψυχεδελικό ήχο. Συντριπτικές πωλήσεις δίσκων και συνάμα κρυμμένα πρόσωπα έχουν καταστήσει τους Enigma ένα από τα πιο δημοφιλή και μυστηριώδη μουσικά project των τελευταίων δεκαετιών. Η επιτυχία των Enigma αποτέλεσε έμπνευση για πολλούς καλλιτέχνες και παραγωγούς, όπως το project Gregorian που ερμηνεύει σύγχρονα ποπ και ροκ τραγούδια με ύφος εμπνευσμένο από το γρηγοριανό άσμα.

Η Αθήνα θα αποτελέσει με τη σειρά της έναν σταθμό στο παγκόσμιο τουρ των Original Enigma Voices για το 2023 που έχει ήδη αγαπηθεί από πολλές πόλεις!

Φανατικοί οπαδοί τους ανά τον κόσμο απελευθερώνουν το ενθουσιασμό μιας ολόκληρης γενιάς στον ήχο του “Return To Innocence” και συνεπαίρνονται από την μοναδική ικανότητα των Original Enigma Voices να ξεπερνούν γλώσσες, πολιτισμούς και είδη, όλα μαζί σε μια ρυθμική δύναμη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνία: 05/11/2023

ΩΡΑ – 21.00

Τοποθεσία:

Christmas Theater, Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Βεϊκου 137, Γαλάτσι

Eισιτήρια:

VIP: 58 ευρώ | Α ΖΩΝΗ: 50 ευρώ | Β ΖΩΝΗ: 42 ευρώ | Γ ΖΩΝΗ: 36 ευρώ | Δ ΖΩΝΗ: 30 ευρώ | Ε ΖΩΝΗ: 24 ευρώ (Φοιτητικό – Ανέργων – Πολυτέκνων: 20 ευρώ) | ΘΕΣΕΙΣ ΑΜΕΑ (μόνο με τηλεφωνική κράτηση): 24 ευρώ | Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια (μόνο με τηλεφωνική κράτηση)

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Τηλ: 211 7701 700 | ct.gr

Χρόνος

(Κυριακή) 21:00 - 23:59

Τόπος

Christmas Theater, Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου

Βεϊκου 137, Γαλάτσι