Οι Jeepers Creepers για ένα swing βράδυ στο “Half Note Jazz Club”

Έναρξη

Οι Jeepers Creepers για ένα swing βράδυ στο "Half Note Jazz Club"

14Δεκ21:3023:59Οι Jeepers Creepers για ένα swing βράδυ στο "Half Note Jazz Club"21:30 - 23:59

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Οι Jeepers Creepers επιστρέφουν στη σκηνή του Half Note Jazz Club, για να μας ταξιδέψουν στον κόσμο του Swing, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου.

Το μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017, ειδικεύεται στην ενορχήστρωση και επανεκτέλεση κομματιών των χρυσών δεκαετιών 1930 και 1940 του Swing, καθώς και στην παρουσίαση original συνθέσεων εμπνευσμένων από την συγκεκριμένη αισθητική. Πήραν το όνομά τους από το γνωστό τραγούδι του Harry Warren που έγινε διάσημο από τον Louis Armstrong. Χάρη στην αφοσίωση τους στο ιδίωμα της Jazz έχουν καταφέρει να εμφανιστούν σε πάμπολλους χώρους εντός και εκτός συνόρων.

To 2021 είχαν την μεγάλη τιμή να κατακτήσουν την πρώτη θέση στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Swinging Europe, διάκριση σημαντική τόσο για τους ίδιους όσο και για την Ελλάδα, μιας και αποτελεί θεσμό χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Έχουν συνεργαστεί με διεθνούς φήμης σολίστες (Γιώργος Αντωνίου, Χάρης Ιωάννου,Stefan Vasnier,Katie Cosco,Μarc Devine,Dan Block,Gilad Atzmon κ.α.) και με πολλές ομάδες χορευτών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπως Rhythm Hoppers, Athens Lindy hop, Hob Nob,Καλαμάτα lindy hop,Swing in Mexico,Pescara Swing, κ.α.. Έχουν συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ  (Kardamili International jazz festival, Petit Paris d’ Athenes,Swing N’ Sail,Fougaro Jazz Festival,DjangoFest, Festival International de Hot Jazz Mexico κ.α.).

Ο πρώτος τους δίσκος ‘Hittin’ the Cake’ κυκλοφορεί από την Ankh Music.

Απολαύστε τους στη σκηνή του Half Note Jazz Club, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνία: 14/12/2023

ΩΡΑ – 21:30

Τοποθεσία: Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς

Eισιτήρια: Από 10€

Πληροφορίες / Κρατήσεις: Τηλ.: 210 9213310 | halfnote.gr

Χρόνος

(Πέμπτη) 21:30 - 23:59

Τόπος

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς