Οι Πυξ Λαξ ζωντανά στο City Garden Festival

Έναρξη

Οι Πυξ Λαξ ζωντανά στο City Garden Festival

01Σεπ21:0021:00Οι Πυξ Λαξ ζωντανά στο City Garden Festival21:00 - 21:00

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

1 Σεπτέμβρη

Όπου υπάρχουν Άνθρωποι.
Όσο υπάρχουν Άνθρωποι.
Το Ταξίδι θα συνεχίζεται…

Οι Πυξ Λαξ έρχονται στο City Garden Festival για να μας θυμίσουν τις παλιές μας συνήθειες και τη σημασία της τραγουδοποιίας, της τέχνης που συνδέει ήχο και λόγο. Της πιο κοινωνικής καλλιτεχνικής έκφρασης. Της πιο ανθρώπινης. Αυτής που παρηγορεί. Που εμπνέει. Που μοιράζεται.

Οι ιστορικοί Πυξ Λαξ δεν έπαψαν ποτέ να μας κρατούν συντροφιά σε κάθε στιγμή της ζωής μας, να είναι παρόντες στα εύκολα και στα δύσκολα. Δεν ξέχασαν την Τέχνη τους. Δε μας άφησαν ποτέ μόνους.

Και τώρα, οι Πυξ Λαξ ετοιμάζονται να αποδείξουν γιατί άντεξαν στο χρόνο και γιατί παραμένουν σταθερά οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού. Τα φώτα ανάβουν. Η σκηνή ετοιμάζεται. Οι τεχνικοί στη θέση τους. Το κοινό καταφθάνει όλο ανυπομονησία. Τα όργανα μπαίνουν μπροστά, τα δάχτυλα παίρνουν φωτιά και το αγαπημένο συγκρότημα πλουτίζει το soundtrack της ζωής μας, με νέα θέματα και νέα τραγούδια.

Οι Πυξ Λαξ σε νέες διαδρομές. Και το ταξίδι συνεχίζεται…

Οι ίδιοι λένε ότι «κόντρα φύσηξε ο καιρός/κόντρα η εποχή» αλλά η πίστη τους στον Άνθρωπο παραμένει ζωντανή. Σε αυτόν πιστεύουν και σε αυτόν απευθύνονται.

Γι’ αυτόν τραγουδούν και γι’ αυτόν επιστρέφουν ξανά στη σκηνή του City Garden Festival μετά τα δύο περσινά τους sold out.

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 01/09/2022

ΩΡΑ – 21:00

Τοποθεσία:

Christmas Theater, Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου Βεϊκου 137, Γαλάτσι

Eισιτήρια:

VIP: 25€ | Α ΖΩΝΗ: 20€ | Β ΖΩΝΗ: 15€ | Γ ΖΩΝΗ: 12€ | Γ ΖΩΝΗ: ΟΡΘΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ: 10€ | ΑΜΕΑ: 15€ (απαραίτητη τηλεφωνική κράτηση) | Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Τηλ.: 211 7701700 | ct.gr

Χρόνος

(Πέμπτη) 21:00 - 21:00

Τόπος

Christmas Theater, Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου

Βεϊκου 137, Γαλάτσι