«ΝτοΝτό!», από την ομάδα ΒίΔα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Έναρξη

«ΝτοΝτό!», από την ομάδα ΒίΔα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

16Οκτ(Οκτ 16)11:0027Νοε(Νοε 27)11:00«ΝτοΝτό!», από την ομάδα ΒίΔα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά(Οκτώβριος 16) 11:00 - (Νοέμβριος 27) 11:00

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Για την χειμερινή θεατρική περίοδο 2022-23, η ομάδα ΒίΔα ξεκινάει με ιδιαίτερη χαρά, μια νέα συνεργασία με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, εγκαινιάζοντας τη Νέα Βρεφική Σκηνή του θεάτρου, με την παράσταση «ΝτοΝτό!».

Η ομάδα ΒίΔα (Βίκυ Καλπάκα και Δάφνη Καφετζή), μετά την μεγάλη της επιτυχία «Το δέντρο που αγαπούσε», παράλληλα με την νέα της παραγωγή στην παιδική σκηνή της Αμαξοστοιχίας θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, εγκαινιάζει την Νέα Βρεφική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, με την παράσταση για βρέφη «ΝτοΝτό!».

Με πρωτοβουλία του καλλιτεχνικού διευθυντή Λευτέρη Γιοβανίδη διαμορφώνεται στον πρώτο όροφο του εμβληματικού κτιρίου του θεάτρου, μια νέα θεατρική σκηνή, για βρέφη και μικρά παιδιά. Οι θεατές, μικροί και μεγάλοι, καθισμένοι σε άνετες μαξιλάρες, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια διαδραστική, όλο εκπλήξεις, εμπειρία.

“…και ένα βράδυ, το παιδί στριφογυρίζει στο κρεβάτι του. Δεν βρίσκει το ΝτοΝτό!

Ψάχνει από δω ψάχνει από κει, πουθενα!

Τα κάνει όλα άνω κάτω, για να τον βρει. Γίνεται αστροναύτης και πάει στον πιο μακρινό άγνωστο πλανήτη. Δεν είναι εκεί.. Παίρνει την πιο βαθιά ανάσα και βουτάει μέσα στο βυθό! Ούτε εκεί … Ψάχνει ανάμεσα στα δέντρα και τα πουλιά, πάλι τίποτα. Και εκεί που νομίζει πως δεν θα τον ξαναβρεί ποτέ, τότε…!”

Το δωμάτιο μου είναι ένας ολόκληρος κόσμος.

Ήχοι, χρώματα και σχήματα με καλούν να τα ανακαλύψω. Το δωμάτιο μεταμορφώνεται και μαζί του κι εγώ! Γίνομαι αστέρι, ψάρι, λουλούδι, γίνομαι μουσική!

Το δωμάτιο μου είναι η φαντασία μου. Είμαι εγώ.

Η ομάδα ΒίΔα δημιούργησε με χιούμορ και φαντασία μια βιωματική παράσταση για βρέφη και γονείς, για την σημαντική εκείνη φάση του παιδιού λίγο πριν κοιμηθεί!

Μια παράσταση μεδιαδραστικά στοιχεία και την χρήση πολυαισθητικών ερεθισμάτων. Σε ένα απαλό, προστατευμένο περιβάλλον, σαν στο δωμάτιό μας, συνοδοί και βρέφη μοιράζονται μια ιστορία που διεγείρει τα συναισθήματα, γεμάτη όμορφες εκπλήξεις.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και μουσικός Θανάσης Βοϊδήλος θα μας ταξιδέψει με ήχους, χρώματα, μουσική και κίνηση σε κόσμους μαγικούς!

Η παράσταση απευθύνεται σε πολύ μικρούς θεατές, από 12 μηνών έως 3 ετών και είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις πολλαπλές και σημαντικές φάσεις ανάπτυξης αυτής της ηλικιακής κατηγορίας.

Σύλληψη /Κείμενο /Σκηνοθεσία: Ομάδα ΒίΔα
Κίνηση: Πέπη Ζαχαροπούλου
Πρωτότυπη μουσική: Μάκης Παπαγαβριήλ
Σκηνικά- Κοστούμια: Χριστίνα Κωστέα
Ζωγραφική/ Έντυπο υλικό: Σμαράγδα Καφετζή
Σχεδιασμός φωτισμού: Βασίλης Κλωτσοτύρας

Παίζει: Θανάσης Βοϊδήλος

Διάρκεια: 40 λεπτά

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Ημερομηνία:

Από: 16/10/2022

Κυριακή στις 11.00

Τοποθεσία:

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Ηρ. Πολυτεχνείου 32 & Βασ. Γεωργίου, Πειραιάς

Eισιτήρια:

9€

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Τηλ: 2104143310 | dithepi.gr

Χρόνος

Οκτώβριος 16 (Κυριακή) 11:00 - Νοέμβριος 27 (Κυριακή) 11:00

Τόπος

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ηρ. Πολυτεχνείου 32 & Βασ. Γεωργίου