“Μπομπ Ντίλαν” Μια μουσική βραδιά στο Ζάππειο Μέγαρο

Έναρξη

"Μπομπ Ντίλαν" Μια μουσική βραδιά στο Ζάππειο Μέγαρο

11Ιουλ19:3022:00"Μπομπ Ντίλαν" Μια μουσική βραδιά στο Ζάππειο Μέγαρο19:30 - 22:00

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Το Κέντρο Πολιτισμού και Επιστήμης Μάρα Καρέτσος παρουσιάζει μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στον Μπομπ Ντίλαν (Bob Dylan).

Μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στον Μπομπ Ντίλαν διοργανώνει στις 11 Ιουλίου στις 20:00 στο Ζάππειο Μέγαρο το Κέντρο Πολιτισμού και Επιστήμης Μάρα Καρέτσος με εκλεκτούς καλεσμένους και δωρεάν πρόσβαση στους κατοίκους και επισκέπτες της Αθήνας.

Η βραδιά, την οποία έχει επιμεληθεί η διεθνούς φήμης αναγνωρισμένη visual artist Μάρα Καρέτσος και θα τελεστεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, είναι μια σύμπραξη διεθνώς αναγνωρισμένων μουσικών που θα τιμήσουν με τον δικό τους τρόπο τον Bob Dylan, έναν από τους μεγαλύτερους σύγχρονους μουσικούς και ποιητές που έχει κερδίσει και Νόμπελ Λογοτεχνίας τον Οκτώβριο του 2016.

Στη βραδιά θα συμμετέχουν με ένα κλασικό, ηλεκτρονικής μουσικής και τζαζ ρεπερτόριο οι μουσικοί:

Δημήτρης Βασιλάκης – Σαξόφωνο / Τζαζ Κουιντέτο

Piano Trio
Ευγενία Παπαδήμα-Πιάνο
Απόλλων Γραμματικόπουλος-Βιολί
Ισίδωρος Σιδέρης-Βιολοντσέλο

Δημήτρης Φέσσας – Μουσική Ambient – Φωνή / Κιθάρα & Κώστας Στεργίου – Πλήκτρα

Κωνσταντίνος Σφέτσας – Βιολοντσέλο
Davide Picci – Κιθάρα

Το Κέντρο Πολιτισμού και Επιστήμης Μάρα Καρέτσος

Το Κέντρο Πολιτισμού και Επιστήμης, Μάρα Καρέτσος, ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2022 με σκοπό τη συνεργασία ταλαντούχων καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μία Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση που βοηθά τους νέους Έλληνες καλλιτέχνες, μουσικούς, ποιητές και λογοτέχνες και τους ανθρώπους των επιστημών μέσα από εκθέσεις και παρουσιάσεις να δείξουν το έργο τους και εκτός ελληνικών συνόρων.

Ο χώρος του Ιδρύματος φιλοξενεί διαλέξεις, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, μουσικές βραδιές ενώ πραγματοποιούνται και ανταλλαγές αλλά και φιλοξενία ξένων καλλιτεχνών, με στόχο να γνωρίσουν καλύτερα την Ελλάδα και την ιστορία της. Οι δράσεις του Κέντρου Πολιτισμού και Επιστήμης, Μάρα Καρέτσος, προσδοκούμε να φέρει νέες τάσεις στην Ελλάδα στον χώρο της τέχνης και της επιστήμης.

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 11/07/2023

ΩΡΑ – 19:30

Τοποθεσία:

Ζάππειον Μέγαρον, Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας, Αθήνα [Προσοχή! Η τοποθεσία άλλαξε (Ως αρχικός τόπος διεξαγωγής είχε οριστεί το Αρχαιολογικό Μουσείο]

Eισιτήρια:

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Τηλ.: 213214 4800, -4856 | namuseum.gr

Χρόνος

(Τρίτη) 19:30 - 22:00

Τόπος

Ζάππειον Μέγαρον

Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας