Με ελεύθερη επίσκεψη και τη συναυλία «Το ταξίδι συνεχίζεται…» με τον Γιάννη Ανδρόνογλου, θα γιορτάσει την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού.

Έναρξη

Με ελεύθερη επίσκεψη και τη συναυλία «Το ταξίδι συνεχίζεται…» με τον Γιάννη Ανδρόνογλου, θα γιορτάσει την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού.

08Αυγ23:1923:19Με ελεύθερη επίσκεψη και τη συναυλία «Το ταξίδι συνεχίζεται…» με τον Γιάννη Ανδρόνογλου, θα γιορτάσει την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού.23:19 - 23:19

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, στο πλαίσιο του ετήσιου εορτασμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, θα παρουσιάσει στο αίθριό του μουσική εκδήλωση με τίτλο «Το ταξίδι συνεχίζεται…» – “Travelling goes on” με κύριο συντελεστή και συντονιστή τον μουσικό, καθηγητή και σολίστ κιθάρας Γιάννη Ανδρόνογλου.

Πρόγραμμα

Α’ Μέρος
Ρεσιτάλ κιθάρας με έργα ΑνδρόνογλουΝτομενικόνιΓιλμάζΝτιένς

Β’ Μέρος
Έργα και διασκευές του Γιάννη Ανδρόνογλου με αναφορές στις δημώδεις μουσικές παραδόσεις της Κρήτης, της Μικρασίας και της Θράκης.

Συντελεστές

Γιάννης Ανδρόνογλου (κιθάρα)
Γιώργος Σφακιανάκης (κρητική λύρα – φωνή)
Δημήτρης Ντάκας (παραδοσιακά κρουστά – φωνή)

Η εκδήλωση θα γίνει με την υποστήριξη του Σωματείου των Φίλων του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού.

Το Μουσείο θα παραμείνει επισκέψιμο για το κοινό με ελεύθερη είσοδο στη μόνιμη & τις περιοδικές εκθέσεις από τις 18.00 έως τις 21:00.

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 12/08/2022

ΩΡΑ – 21:00

Τοποθεσία:

Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, Λεωφ. Στρατού 2, Θεσσαλονίκη

Eισιτήρια:

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Τηλ.: 2313306421, 2313396422 | mbp.gr

Χρόνος

(Δευτέρα) 23:19 - 23:19

Τόπος

Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού

Λεωφ. Στρατού 2