ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έναρξη

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

22Μαι21:0023:00ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ21:00 - 23:00

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

 MUSIC ESCAPADES

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ ΚΠΙΣΝ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

 MUSIC ESCAPADES

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ ΚΠΙΣΝ
Τα Music Escapades, η ενότητα συναυλιών που είναι αφιερωμένη στις πιο σύγχρονες τάσεις της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής, επιστρέφουν στους εξωτερικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ και εγκαινιάζουν το συναυλιακό πρόγραμμα του φετινού μας καλοκαιριού.
Την Κυριακή 22 Μαΐου, στις 21.00, η Μαρία Παπαγεωργίου παρέα με πέντε μουσικούς, στήνει μια ξεχωριστή συναυλία στα Πανοραμικά Σκαλιά του Κέντρου Πολιτισμού. H γνωστή ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός  υποδέχεται το καλοκαίρι με τραγούδια δικά της, πρόσφατες κυκλοφορίες νέων συναδέλφων αλλά και πολύτιμα στιγμιότυπα από την έντεχνη και την παραδοσιακή μουσική, που δένουν αρμονικάσυγκροτώντας ένα πλούσιο σε συγκινήσεις και εκπλήξεις πρόγραμμα.
Η Μαρία Παπαγεωργίου ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα ως μουσικός και δασκάλα φωνητικής. Ερμηνεύει, συνθέτει και στήνει παραστάσεις με εντελώς προσωπικό καλλιτεχνικό στίγμα και πιστό ακροατήριο που αυξάνεται συνεχώς. Έχει κυκλοφορήσει προσωπικούς δίσκους, έχει συμμετάσχει σε δίσκους ομότεχνών της και, σε μία κορυφαία στιγμή για την έως τώρα πορεία της, συνεργάστηκε με τον Μίκη Θεοδωράκη δημιουργώντας τον δίσκο «Αλληλογραφία», ύστερα από πρόταση του ίδιου του συνθέτη για μία δεύτερη ανάγνωση σε δέκα  τραγούδια του.  Την άνοιξη του 2020, εν μέσω πανδημίας, κυκλοφόρησε ψηφιακά το δίσκο ΕΣΟΡίΑ, που περιλαμβάνει επτά έργα διεθνούς ρεπερτορίου . Έχει γράψει ορχηστρικά θέματα για ταινίες μικρού μήκους , είναι performer στο χοροθέατρο Quasi Stellar της Αποστολίας Παπαδαμάκη  και πρόσφατα εργάστηκε ως παραγωγός στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, παρουσιάζοντας την εκπομπή
«Τα Τραγούδια των Άλλων» .

INFO
Κυριακή 22/05 | 21.00
ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΑ ΣΚΑΛΙΑ ΚΠΙΣΝ
Είσοδος ελεύθερη
 Μουσικοί Σοφία Ευκλείδου | τσέλο
Μιχάλης  Βρέττας | βιολί
Γιώργος Καρδιανός | ηλεκτρική κιθάρα
Κρίτων Μπελλώνιας | τύμπανα
Γιώργος Ντάνης | κοντραμπάσο

Χρόνος

(Κυριακή) 21:00 - 23:00

Τόπος

Πανοραμικά Σκαλιά του Κέντρου Πολιτισμού

Κέντρου Πολιτισμού