«Μαμά, κοίτα, χωρίς χέρια!»: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Έλενας Ακρίτα στο Books and Life

Έναρξη

«Μαμά, κοίτα, χωρίς χέρια!»: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Έλενας Ακρίτα στο Books and Life

10Νοε19:0019:00«Μαμά, κοίτα, χωρίς χέρια!»: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Έλενας Ακρίτα στο Books and Life19:00 - 19:00

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

«Μαμά, κοίτα, χωρίς χέρια!» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου της Έλενας Ακρίτα και με αυτόν ακριβώς τον τρόπο πορεύεται. Πέφτει, σηκώνεται, συνεχίζει. Αυτές τις ιστορίες της μοιράζεται με τους αναγνώστες στο βιβλίο, που θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 19:00 στο βιβλιοπωλείο Books and Life.

Η Έλενα Ακρίτα θα μιλήσει για τις δυσάρεστες αλήθειες που κρύβονται πίσω από τη λάμψη, θα απαντήσει στις ερωτήσεις των αναγνωστών και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.

Μαζί της θα βρίσκεται ο Γιάννης Ξανθούλης για μια απολαυστική συζήτηση με ευθύτητα και χιούμορ, όπως ταιριάζει συχνά στα δύσκολα θέματα.

Το νέο βιβλίο της Έλενας Ακρίτα αποτελεί μια συλλογή από εμπειρίες και βιώματα, η οποία πηγαίνει χέρι χέρι με τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Σε μια κουλτούρα που θέλει τους διάσημους ανθρώπους σε μόνιμη κατάσταση ευτυχίας και ευφορίας, η Έλενα Ακρίτα αποκαλύπτεται, αποκαθηλώνεται και αποδεικνύει ότι οι διαταραχές δεν είναι ταμπού.

Το Μαμά, κοίτα, χωρίς χέρια είναι ένα βιβλίο που ρίχνει φως στις πτυχές που βρίσκονται πίσω από τα φώτα και τη λάμψη. Είναι μια άκρως διεισδυτική ματιά στην ψυχή και ταυτόχρονα ένα εφαλτήριο για να βοηθηθούν όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα και να σπάσουν τη βιτρίνα της πλασματικής ευτυχίας τους.

Με τη γνώριμη γραφή των Τάπερ της Αλίκης η Έλενα Ακρίτα υπογράφει ένα βιβλίο εξαιρετικά σύγχρονο και επίκαιρο, στο οποίο θίγει κοινωνικά ζητήματα που λίγοι τολμούν να αγγίξουν. Χάρη στην ξεχωριστή πένα της, με την ευθύτητα και το χιούμορ που τη χαρακτηρίζει, καταφέρνει να μιλήσει για τα πλέον δύσκολα ζητήματα με τον πιο εύκολο τρόπο.

Όπως λέει και η ίδια στο οπισθόφυλλο του βιβλίου: «Δεν ξέρω αν κρατάτε στα χέρια σας ένα καλό ή ένα κακό βιβλίο. Ξέρω μονάχα πως αυτή η εξομολόγηση είναι ό,τι πιο γενναίο έχω κάνει στην ασήμαντη ζωή μου».

Πληροφοριες Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 10/11/2022

ΩΡΑ – 19:00

Τοποθεσία:

Βιβλιοπωλείο Books and Life, Σόλωνος 93-95, Αθήνα

Χρόνος

(Πέμπτη) 19:00 - 19:00

Τόπος

Βιβλιοπωλείο Books and Life

Σόλωνος 93-95