Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως & Αμφιπόλεως, Ρουφ

Έναρξη

Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως & Αμφιπόλεως, Ρουφ

22Μαι21:0021:00Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως & Αμφιπόλεως, Ρουφ21:00 - 21:00

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Ο Αλεσάντρο Σαφίνα, συνοδευόμενος από ζωντανή ορχήστρα, έρχεται για μία καλοκαιρινή βραδιά με τα καλύτερα ιταλικά τραγούδια και τις διασημότερες άριες στο City Garden Festival.

LunaCon Te Partiro και άλλες μεγάλες στιγμές από τον Αλεσάντρο Σαφίνα, τον πιο ερωτικό Ιταλό τενόρο…

Ζήστε ένα μαγικό ταξίδι στην Ιταλία μέσα από τα τραγούδια της.

Αλεσάντρο Σαφίνα

Ο Αλεσάντρο Σαφίνα είναι ένας σημαντικός εκπρόσωπος της Ποπ Όπερας. Σπούδασε όπερα στην Φλωρεντία και αμέσως ανακάλυψε ένα μουσικό στυλ που συνδυάζει το λυρικό τραγούδι με την ποπ μουσική, ένα δικό του μοναδικό στυλ που οι κριτικοί το ονόμασαν “Pop Op”. Στα live του συνδυάζει διάσημες άριες με σπουδαία ροκ και ποπ τραγούδια. Έγινε διάσημος από το άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 2002 με τίτλο “Pop Opera” το οποίο ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο πωλήσεις. Εκεί μας παρουσίασε και την μεγάλη του επιτυχία, το τραγούδι “Luna”. Ακολούθησαν εμφανίσεις σε μεγάλες όπερες σε όλο τον κόσμο αλλά και συνεργασίες με σπουδαίους Pop καλλιτέχνες.

Πέρα από τα διάσημα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει, συμμετέχει και στο soundtrack της ταινίας Moulin Rouge,τραγουδώντας το “Your Song” του Έλτον Τζον σε ντουέτο με τον ηθοποιό Γιούαν ΜακΓκρέγκορ.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει προσωπικό σύνθημα, απάντησε στον Guardian: «Ακολουθήστε τα όνειρά σας».

Ο Αλεσάντρο Σαφίνα έρχεται στο City Garden Theater με ζωντανή ορχήστρα για να αποδείξει την δύναμη της μουσικής, γιατί η όπερα είναι μια μοναδική εμπειρία όταν συνδυάζεται με μελωδίες που έχουν κερδίσει την καρδιά μας.

ΙΝΦΟ

Ημερομηνία:

  • 22/06/2022

21.00

Τοποθεσία:

Christmas Theater, Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου Βεϊκου 137, Γαλάτσι

Eισιτήρια:

VIP: 40 € | Α ΖΩΝΗ: 35 € | Β ΖΩΝΗ: 30 € | Γ ΖΩΝΗ: 25 € | Δ ΖΩΝΗ: 20 € | Δ ΖΩΝΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ: 15 € | Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Τηλ: 211 7701700 | ct.gr

Χρόνος

(Κυριακή) 21:00 - 21:00

Τόπος

Christmas Theater

Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Βεϊκου 137, Γαλάτσι