Η Ρένα Μόρφη στο GAZARTE ROOF STAGE 

Έναρξη

Η Ρένα Μόρφη στο GAZARTE ROOF STAGE 

17Ιουν01ΙουλΗ Ρένα Μόρφη στο GAZARTE ROOF STAGE (Ιούνιος 17) 21:00 - (Ιούλιος 1) 21:00

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

17 & 24 Ιουνίου, 1 Ιουλίου

Μετά τις sold out εμφανίσεις της στην Αθήνα τον χειμώνα που πέρασε και ενώ ετοιμάζει τα νέα δισκογραφικά της βήματα, η Ρένα Μόρφη θα γιορτάσει μαζί μας την χαρά του φετινού καλοκαιριού με τρεις μοναδικές εμφανίσεις στο GAZARTE ROOF STAGE!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ 17 & 24 Ιουνίου, 1 Ιουλίου

Η Ρένα Μόρφη, με την βελούδινη φωνή και τη τόσο ξεχωριστή και μοναδική σκηνική παρουσία, τις λάτιν διασκευές λαϊκών τραγουδιών και τις πολλές ραδιοφωνικές της επιτυχίες, αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση στο ελληνικό τραγούδι.

Μια χαρισματική φωνή γεμάτη πάθος και συναίσθημα, μια μπάντα-παρέα με εξαιρετικούς μουσικούς και ένα πρόγραμμα έκπληξη, που μπορεί με άνεση να κινηθεί πέρα από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ρένας και το τελευταίο album της ΣΑΜΠΑ ΤΣΙΚΙΤΑ, σε επιλογές από Ζαμπέτα ως J Balvin.

Τρεις καλοκαιρινές βραδιές στο υπέροχο GAZARTE ROOF STAGE, με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που έχει απ΄ όλα και αναδεικνύει για μια ακόμα φορά το εύρος της φωνής της, τη μοναδική ικανότητά της να ελίσσεται πολύ επιτυχημένα ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, το δυναμισμό της, το μπρίο και το πάθος της, το ανεξάντλητο κέφι αλλά και την ευαισθησία της, και τη καθηλωτική παρουσία της επάνω στη σκηνή.

INFO

ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ 17 & 24 Ιουνίου, 1 Ιουλίου

Ώρα προσέλευσης: 21:00

Ώρα έναρξης: 22:00

Τιμές εισιτηρίων* :

Free Seating: 14 ευρώ

Αριθμημένες: 18 ευρώ

* Τα εισιτήρια δεν περιλαμβάνουν ποτό

Διάθεση εισιτηρίων:

• Τηλεφωνικά στο 11876

• Online στo viva.gr

• Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Public, Media Markt

Χρόνος

Ιούνιος 17 (Παρασκευή) 21:00 - Ιούλιος 1 (Παρασκευή) 21:00

Τόπος

Gazarte

Βουτάδων 34