Η Ιmany σε ένα εκπληκτικό κοντσέρτο για μία φωνή και 8 τσέλο στο Christmas Theater

Έναρξη

Η Ιmany σε ένα εκπληκτικό κοντσέρτο για μία φωνή και 8 τσέλο στο Christmas Theater

23Μαρ21:0021:00Η Ιmany σε ένα εκπληκτικό κοντσέρτο για μία φωνή και 8 τσέλο στο Christmas Theater21:00 - 21:00

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Η μαγευτική Ιmany επιστρέφει στην Ελλάδα για μία και μοναδική συναυλία στο Christmas Theater, με την εντυπωσιακή παράσταση «Voodoo Cello»!

Η μαγευτική Ιmany επιστρέφει στην Ελλάδα με το «Voodoo Cello». Μετά την εντυπωσιακά θερμή ανταπόκριση του ελληνικού κοινού το οποίο χειροκροτούσε και χόρευε όρθιο μέσα στη γεμάτη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών  τον περσινό Μάιο, αλλά και τη συγκίνηση που προκάλεσαν τα λόγια της για το πώς η Ελλάδα συμβολίζει για εκείνη την αρχή της επιτυχίας της, η IMANY επιστρέφει στη χώρα μας για μία και μοναδική συναυλία στο Christmas Theater την Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 21.00. Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια σας για να απολαύσετε αυτό το εντυπωσιακό κοντσέρτο για μία φωνή και 8 τσέλο!

H μαγική φωνή της Ιmany που μας χάρισε επιτυχίες όπως το Don’t Be So Shy και το You Will Never Know, έρχεται στις 23 Μαρτίου στο Christmas Theater με την εντυπωσιακή παράσταση «Voodoo Cello», βασισμένη στην τελευταία της δισκογραφική δουλειά με τον ίδιο τίτλο.

Μια παράσταση όπου οι μόνοι πρωταγωνιστές είναι η μαγική, γήινη φωνή της και 8 τσέλο που την συνοδεύουν σε ένα μοναδικό κοντσέρτο για φωνή και έγχορδα. Όπως λέει η ίδια το τσέλο όχι μόνο είναι κοντά στην ανθρώπινη φωνή αλλά έχει και γυναικείες καμπύλες.

Mέσα από μια άψογα σκηνοθετημένη, εντυπωσιακή performance, η Ιmany ερμηνεύει μια σειρά από σπουδαία τραγούδια της pop μουσικής από ένα αχανές εύρος επιλογών, που κυμαίνονται από Nina Simone, σε Radiohead, Cat Stevens, Donna Summer, Madonna, Ed Sheeran, Bob Marley, καταργώντας σύνορα και αντιλήψεις.

Μέσα από την δυναμική της ερμηνεία και την μαγεία των εγχόρδων που ενίοτε ροκάρουν σκληρά, εστιάζει θεματικά ως σύγχρονη μάγισσα στη γυναικεία δύναμη και ενέργεια.

Παράλληλα με τη μουσική και μέσα από τη δύναμη που της δίνει, η Imany βρίσκει χρόνο για μια σειρά από πράξεις ευθύνης και ακτιβισμού που είναι σύμφυτες με την ύπαρξη της. Είναι πρέσβειρα της οργάνωσης EndoMind Association που πολεμά την ασθένεια της ενδομητρίωσης, υπέρμαχος των ίσων δικαιωμάτων των ανθρώπων, απόρροια της καταγωγής της από τις Κομόρες αλλά και ενεργό μέλος σε εκδηλώσεις κατά της κλιματολογικής αλλαγής.

Συντελεστές

Iδέα – Σχεδιασμός – Ενορχηστρώσεις Imany
Χορογραφίες Gladys Gambie  / Thierry Thieû Niang
Σχεδιασμός φώτων Jérémy Bargues
Σχεδιασμός ρούχων Olivier Rousteing – Maison Balmain|
Επίσημες Φωτογραφίες Eugenio Recuenco

LINE-UP

Ιmany voice
Cellos:
Rodolphe Liskowitch
Julien Grattard
Octavio Angarita
Lucie Cravero
Bohdana Horecka
Laure Magnien
Polina Streltsova
Leonore Vedie

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Οργανισμός «ΛΥΚΟΦΩΣ» – Γιώργος Λυκιαρδόπουλος

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 23/03/2023

ΩΡΑ – 21:00

Τοποθεσία:

Christmas Theater, Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Βεϊκου 137, Γαλάτσι

Eισιτήρια:

από 13€

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Τηλ: 211 7701 700, 216 800 48 68 | ct.gr

Χρόνος

(Πέμπτη) 21:00 - 21:00

Τόπος

Christmas Theater

Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Βεϊκου 137, Γαλάτσι