Η Άννα Βίσση στο Ηρώδειο

Έναρξη

Η Άννα Βίσση στο Ηρώδειο

06Σεπ21:0023:00Η Άννα Βίσση στο Ηρώδειο21:00 - 23:00

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Μία μοναδική συναυλία για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, διοργανώνεται στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, με την Άννα Βίσση.

Η Άννα Βίσση, μία από τις πιο καταξιωμένες, πολυβραβευμένες, διαχρονικές, εμπορικές κι αγαπητές καλλιτέχνιδες, που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια διαρκούς κι επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική μουσική, έρχεται για πρώτη φορά στο εμβληματικό Ηρώδειο, για δύο ιστορικές συναυλίες, μέσα από την οποία θα ενισχυθεί το φιλανθρωπικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

Η Άννα Βίσση, μία από τις πιο καταξιωμένες, πολυβραβευμένες, διαχρονικές, εμπορικές κι αγαπητές καλλιτέχνιδες, που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια διαρκούς κι επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική μουσική, θα «μαγέψει» το κοινό στο εμβληματικό θέατρο, όχι μόνο την Τετάρτη6 Σεπτεμβρίου, αλλά και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στις 21:00.

Τα εισιτήρια της πρώτης συναυλίας, που θα διεξαχθεί στις 6 Σεπτεμβρίου, εξαντλήθηκαν σε χρόνο που δεν έχει επιτύχει άλλος Έλληνας καλλιτέχνης στο Ηρώδειο, δείχνοντας τη διαρκή κι απεριόριστη αγάπη και υποστήριξη του κοινού στην Άννα Βίσση και τη μουσική της.

Θέλοντας να πουν το δικό τους «ευχαριστώ» στον κόσμο, η Άννα Βίσση και η ΕΛΕΠΑΠ αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί και δεύτερη συναυλία, στις 6 Οκτωβρίου. Και σε αυτή τη βραδιά θα παρουσιαστούν, μέσα από ένα ξεχωριστό μουσικό πρίσμα, τα πιο σπουδαία τραγούδια της, τραγούδια που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους στην καριέρα της καθώς και στην ελληνική μουσική εν γένει, από τον συνθέτη της ζωής της, Νίκο Καρβέλα.

Τη συνοδεύουν το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής «Φιλαρμόνια» υπό τη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη (με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν, στις παραστάσεις «Δαίμονες» και «Οι Καμπάνες Του Edelweiss»), η 40μελής Ακαδημαϊκή Χορωδία Νέων Αθηνών και η βραβευμένη πιανίστα Βικτωρία Φιοράλμπα Κιαζίμη. Στη βραδιά εμφανίζονται και μέλη από την μπάντα της Άννας Βίσση.

ΕΛΕΠΑΠ – Λίγα λόγια για το μη κερδοσκοπικό σωματείο

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα. Από το 1937, με 220 άτομα, εξειδικευμένο, επιστημονικό προσωπικό και 6 κέντρα σε όλη την Ελλάδα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο, υποδέχεται καθημερινά 1.100 βρέφη, παιδιά αλλά και ενήλικες με αναπηρία και τους προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα αποκατάστασης.

Photo Credit: Η ανάκτηση της φωτογραφίας έγινε από το Facebook Anna Vissi / Άννα Βίσση

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνία:

  • 06/09/2023
  • 06/10/2023

ΩΡΑ – 21:00

Τοποθεσία:

Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα

Eισιτήρια:

06/09: Sold Out
06/10: [Η ηλεκτρονική προπώληση θα ξεκινήσει από την Τετάρτη 23 Αυγούστου, στις 3 το μεσημέρι]
Κάτω Διάζωμα VVIP: 220 € | Διακεκριμένη Ζώνη: 180€ | Ζώνη A: 130€ | Ζώνη B: 100€ | Ζώνη Γ: 80€
Άνω Διάζωμα Ζώνη Δ: 70€ | Ζώνη Ε: 50€ | Ζώνη ΣΤ: 40€ | Ζώνη Ζ: 20€ (περιορισμένη ορατότητα)

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Τηλ.: 21 0324 1807

Χρόνος

(Τετάρτη) 21:00 - 23:00

Τόπος

Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Διονυσίου Αρεοπαγίτου