«ΔΕΚΑ & ΔΕΚΑ»

Έναρξη

Νοέμβριος, 2022

26Νοε20:0020:00«ΔΕΚΑ & ΔΕΚΑ»20:00 - 20:00

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΓΜΕΣ

Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων

Συναυλία στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών

Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από την απώλεια του ΘανάσηΤσιπινάκη, αείμνηστου ιδρυτή, καλλιτεχνικού διευθυντή – Μαέστρου της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων  και τη συμπλήρωση δέκα χρόνων Pink the City, της μεγάλης εκστρατείας ενημέρωσης για την πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση καρκίνου του μαστού, που πραγματοποιεί ο Συλλόγος Γυναικών «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ»  Ν. ΑΧΑΙΑΣ,  ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» Δήμου Πατρέων, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων  διοργανώνει  μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία.

Καλεσμένοι της εκδήλωσης η μοναδική ερμηνεύτρια Τάνια Τσανακλίδου και ο αγαπημένος λυρικός τραγουδιστής Κώστας Θωμαΐδης, φίλοι και συνοδοιπόροι της ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΥΚΤΩΝ ΕΓΧΟΡΔΩΝ, από τα πρώτα της βήματα, πλαισιωμένοι πάντα από τις μαγευτικές μελωδίες των μουσικών της ορχήστρας.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 στις 8.00 το βράδυ στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Συντελεστές: Τάνια Τσανακλίδου, Κώστας Θωμαϊδης, Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων “Θανάσης Τσιπινάκης” Δήμου Πατρέων , Αναστάσιος Συμεωνίδης, (Μουσική Διεύθυνση), Βάγια Ζεππάτου  (Καλλιτεχνική Διεύθυνση Ορχήστρας), Ηλίας Καρκαβέλιας (Κόντρα Μπάσο), Διονύσιος Μπάστας (Ηχητικός Σχεδιασμός – ηχοληψία», Νίκος Σωτηρόπουλος (Φωτιστικός Σχεδιασμός).

Σχεδιασμός Αφίσας Άγγελος Θεοδωρόπουλος,

Καλλιτεχνική Διεύθυνση Ορχήστρας: Βάγια Ζεππάτου

Τη συναυλία διευθύνει ο καταξιωμένος μαέστρος Αναστάσιος Συμεωνίδης.

Τα καθαρά έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών

ΡΙΟΝ

26 Νοεμβρίου 2022

ΩΡΑ – 20.00

Τιμή εισιτηρίων: Διακεκριμένη Ζώνη: 20 ευρώ, Άνω Διάζωμα: 15 ευρώ

Διάθεση εισιτηρίων: ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ»

ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ (ΓΟΥΝΑΡΗ 37, 4ος όροφος).

Χρόνος

(Σάββατο) 20:00 - 20:00

Τόπος

Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών

ΡΙΟΝ

X