Tης Ποικιλιακής Συλλογής των Αμπελώνων Κ. Αντωνόπουλου, από το ομώνυμο λευκό σταφύλι.
Ο Παύλος χαρακτηρίζεται από χρυσοκίτρινο χρώμα στο ποτήρι με φρουτώδη αρώματα από εσπεριδοειδή, πεπόνι και αχλάδι συνδυασμένα αρμονικά με νότες από κρέμα ζαχαροπλαστικής ξηρούς καρπούς και κακάο. Το στόμα είναι πλούσιο με μέτριο σώμα, δροσιστική οξύτητα και λιπαρή αίσθηση. Επιπλέον η επίγευση από ξηρούς καρπούς έχει μεγάλη διάρκεια.
Συνοδέψτε το με ψάρια στα κάρβουνα ή στο φούρνο, με λευκά κρέατα συνοδευόμενα από λευκές σάλτσες, λιπαρά τυριά, αλλά και ζυμαρικά με σκόρδο και στο βούτυρο. Σε ιδανικές συνθήκες συντήρησης μπορείτε να το απολαύσετε για 4 χρόνια ακόμη.
Σερβίρεται σε θερμοκρασία 13°C.