Χρυσό μετάλιο για το Άρωμα Λόφου Ροζέ!

Έναρξη
Το “Berliner Wine Trophy” είναι ένας διεθνής διαγωνισμός κρασιών που διεξάγεται ετησίως στο Βερολίνο και έχει γίνει γνωστός για το υψηλό του κύρος και τη σημαντική συμμετοχή των κρασιών από όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια του Berliner Wine Trophy, κρασιά από διάφορες περιοχές και ποικιλίες αναλύονται και αξιολογούνται από έμπειρους οινολόγους, σομελιέ και ειδικούς του κρασιού. Οι κριτές αξιολογούν τα κρασιά βάσει διάφορων παραμέτρων, όπως η γεύση, το άρωμα, η χρώματα, η δομή και άλλες πτυχές.

Το Άρωμα Λόφου Ροζέ απέσπασε τις υψηλότερες βαθμολογίες από τους κριτές και αναγνωρίστηκε με τη μεγαλύτερη διάκριση του χρυσού μεταλλίου!
Το Άρωμα Λόγου Ροζέ, από τις ποικιλίες Μαυροδάφνη, Syrah και Cabernet Sauvignon, χαρακτηρίζεται από τριανταφυλλί χρώμα με ιώδεις ανταύγειες και κυρίαρχα τα αρώματα φραγκοστάφυλου, σμέουρου και βύσσινου. Στόμα φρουτώδες και πλούσιο, με μακρά επίγευση. Συνδυάζεται υπέροχα με ασιατική κουζίνα με γλυκόξινες σάλτσες, με φρούτα και επιδόρπια. Σερβίρεται και μόνο του σαν απεριτίφ παγωμένο στους 10 C