Παρουσίαση του μυθιστορήματος «Ψυχοστασία» της Αλεξάνδρας Σαμοθράκη

Έναρξη

Στις 2 Απριλίου 2024 στο Mine Bar (Σκουφά 48) στις 19:30

book

Η «Ψυχοστασία» της Αλεξάνδρας Σαμοθράκη έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός αστυνομικού βιβλίου που σέβεται τον εαυτό του και το είδος του: γερή δόση ίντριγκας, πολιτικής και μη, ευφάνταστοι φόνοι, ιντελιγκέντσια, μοιραίες γυναίκες («φαμ φατάλ»), αστυνομικοί στο όριο της ανικανότητας, απρόβλεπτοι ντετέκτιβ.

Το δε γέλιο που βγάζει δεν αφορά την πλοκή καθαυτή ούτε καν τις ευτράπελες καταστάσεις στις οποίες μπλέκουν οι ήρωες, αλλά τον σχολιασμό τους από τον ήρωα-αφηγητή.

Οι εκδόσεις ΙΣΝΑΦΙ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Αλεξάνδρας Σαμοθράκη με τίτλο Ψυχοστασία, την Τρίτη 2/4/24 στο Mine Bar (Σκουφά 48) στις 19:30: «Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι καθόλου αντικειμενικοί Γιάννης Μπασκόζος, συγγραφέας, διευθυντής του Ηλ. Περιοδικού για το Βιβλίο και τις Τέχνες Ο Αναγνώστης και αρχισυντάκτης της Αλεξάνδρας τα τελευταία 15 χρόνια, ο αγαπημένος της (παρά το κρατικό του βραβείο) συγγραφέας και είδωλό της Γιάννης Πάσχος, και ο καλύτερος της φίλος από τον κόσμο του βιβλίου Φίλιππος Φιλίππου, επίσης συγγραφέας και βιβλιοκριτικός. Η συγγραφέας κερνάει το πρώτο ποτήρι κρασί με κάθε αγορά βιβλίου, επειδή κανείς δεν θα έπρεπε να διαβάσει αυτή τη σαχλαμπούρδα νηφάλιος και, πιστέψτε με, θα θέλετε κάτι να διαβάσετε πέντε λεπτά αφού ξεκινήσει η βιβλιοπαρουσίαση και αντιληφθείτε πως δεν έχει σήμα το κινητό σας.
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο ηθοποιός/θεατρικός συγγραφέας Σπύρος Ασημένιος».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Ψυχοστασία»

Στις 2 Απριλίου 2024 στο Mine Bar (Σκουφά 48) στις 19:30