Ο Ronnie O’Sullivan πήρε τον όγδοο τίτλο του με ρεκόρ στο Masters στο Alexandra Palace

Έναρξη

Ο Ronnie O’Sullivan εξασφάλισε τον όγδοο τίτλο ρεκόρ Masters στο Alexandra Palace την Κυριακή, όπου ήρθε από τρία καρέ πίσω για να αρπάξει τη νίκη από τον Ali Carter. Αφού έπιασε το προβάδισμα του Carter και ξεπέρασε το «The Captain» για να σφραγίσει τον τελευταίο του θρίαμβο, ο O’Sullivan μίλησε για τις τακτικές που του αρέσει να εφαρμόζει για να ελέγξει αν οι αντίπαλοί του «έχουν την δύναμη για να ξεπεράσουν τη γραμμή» στις μεγάλες περιστάσεις.

“Δεν ξέρω πώς κέρδισα αυτό το τουρνουά” – Ο Ο’ Σάλιβαν με χαρά κέρδισε το Masters για όγδοη φορά. Ο Ronnie O’Sullivan μίλησε για το πώς του αρέσει να πιέζει τους αντιπάλους του στα άκρα. για και έγινε ο γηραιότερος νικητής στην ιστορία των Masters.

Ο «The Rocket» κέρδισε τον όγδοο τίτλο του Masters την Κυριακή, αφού νίκησε τον Ali Carter με 10-7 στο Alexandra Palace, πριν αποκαλύψει στο Eurosport ότι θα πάρει δύο μήνες άδεια από το ανταγωνιστικό σνούκερ. Ο Κάρτερ οδήγησε τον αγώνα με 6-3 σε ένα σημείο και κοίταξε την πορεία του για να διεκδικήσει τον πρώτο του τίτλο Masters, προτού ο Ο’Σάλιβαν απαντήσει με τρία ευθεία καρέ για να ισοφαρίσει στο μεσοδιάστημα.