Ο Ronnie O’Sullivan κέρδισε τον Luca Brecel στον τελικό του Shanghai Masters

Έναρξη

Ο Ronnie O’Sullivan πρόσθεσε άλλη μια σελίδα στον θρύλο του σνούκερ την Κυριακή, όταν κέρδισε τον παγκόσμιο πρωταθλητή Luca Brecel στον τελικό του Shanghai Masters.

Ο Νο. 1 του κόσμου ξεπέρασε έναν συναρπαστικό αγώνα με 11-9 για να κερδίσει τον διαγωνισμό για τέταρτη συνεχόμενη φορά, επεκτείνοντας το αήττητο του στην πόλη που ξεκίνησε το 2016. Ο Brecel απείλησε να κάνει μια δραματική επιστροφή, αλλά ο Rocket έδειξε την κλάση του.

«Πραγματικά υπέροχο» – Ο O’Sullivan σημειώνει το υψηλότερο break του Shanghai Masters για να επεκτείνει το προβάδισμα έναντι της Brecel Ο Ronnie O’Sullivan κέρδισε έναν τέταρτο συνεχόμενο τίτλο Masters της Σαγκάης και πέμπτο συνολικά, με μια συναρπαστική νίκη με 11-9 εναντίον του Luca Brecel στον τελικό της Κυριακής.

Οι λάτρεις του σνούκερ ξύπνησαν το πρωί της Κυριακής ελπίζοντας να δουν μια επική συνάντηση μεταξύ του Νο. 1 του κόσμου O’Sullivan και του παγκόσμιου πρωταθλητή Brecel και δεν έμειναν απογοητευμένοι.

Το ζευγάρι κέρδισε συναρπαστικούς ημιτελικούς κόντρα στους Mark Selby και Neil Robertson αντίστοιχα, και και οι δύο έφεραν τα A-games τους στην εκδήλωση.

Ο “King” Ronnie εξακολουθεί να είναι η “πιο παρατηρήσιμη δύναμη” του σνούκερ μετά τον θρίαμβο της Σαγκάης – Hendon”King” Ο Ronnie εξακολουθεί να είναι η “πιο μεγάλη δύναμη” του σνούκερ μετά τον θρίαμβο της Σαγκάης.

Ο O’Sullivan κέρδισε τον τίτλο Masters της Σαγκάης για τέταρτη συνεχόμενη φορά, μετά τις νίκες του το 2017, το 2018 και το 2019 – με τις εκδόσεις 2020, 2021 και 2022 να διαγράφονται από το ημερολόγιο λόγω της πανδημίας Covid-19.