Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ πούλησε τον κατάλογο όλων των τραγουδιών του

Έναρξη

Συμπεριλαμβανομένων των κομματιών «SexyBack», «Rock Your Body» και «Can’t Stop The Feeling»

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ πούλησε τον κατάλογο τραγουδιών του στην Hipgnosis Song Management, σε μια συμφωνία που δίνει στην εταιρεία όλα τα δικαιώματα για τη μουσική που είχε κυκλοφορήσει στο παρελθόν.

Η Hipgnosis Song Management αγόρασε το 100% των δικαιωμάτων του καλλιτέχνη, συμπεριλαμβανομένων των κομματιών «SexyBack», «Rock Your Body» και «Can’t Stop The Feeling».

Η συμφωνία αφορά τα εκδοτικά δικαιώματα του Τίμπερλεϊκ αλλά όχι τα δικαιώματα ηχογράφησης, δηλαδή τα τραγούδια που είτε έγραψε είτε συνέγραψε.

ωστόσο, δεν ήταν δημιουργός σε μερικές από τις πιο γνωστές επιτυχίες των NSYNC όπως το «Bye Bye Bye» και το «It’s Gonna Be Me», αυτά δεν περιλαμβάνονται στην πώληση, αλλά η πλειονότητα της σόλο δουλειάς του ανήκει πλέον στην εταιρεία.

Οι οικονομικές λεπτομέρειες της πώλησης δεν έχουν γίνει γνωστές.

Σε δήλωσή του στο περιοδικό Rolling Stone, ο Τίμπερλεϊκ είπε πως: «Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με τον CEO και ιδρυτή της Hipgnosis, Μερκ Μερκουριάδης και την Hipgnosis – εκτιμά τους καλλιτέχνες και το δημιουργικό τους έργο και ήταν πάντα ένθερμος υποστηρικτής των τραγουδοποιών και της διήγηση ιστοριών. Ανυπομονώ γι’ αυτό το επόμενο κεφάλαιο».

«Ο απίστευτος κατάλογος του Τζάστιν θα ενωθεί με άλλα καταπληκτικά έργα στο Hipgnosis που γνωρίζουμε ότι θα χρησιμεύσουν ως μεγάλος διαχειριστής του έργου του», «Ανυπομονούμε για μια εξαιρετική συνεργασία».

Πηγη –  Rolling Stone/NME