Οι “Timo Tolkki’s Strato” στο “Gimme Shelter Open Air Fest 2023”

Έναρξη

Οι Timo Tolkki’s Strato θα πλαισιώσουν τους Firewind και τις Nervosa στο “Gimme Shelter Open Air Fest 2023 στην Τεχνόπολη

Την Κυριακή 03 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, γιορτάζουμε την έναρξη της φετινής σεζόν μας, στο Gimme Shelter Open Air Fest!

Με τους Firewind, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στα μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ της Ευρώπης, και νέα τραγούδια από το επερχόμενο album, που θα ακουστούν για πρώτη φορά ζωντανά στην Ελλάδα, στο μεγαλύτερο ever headline show τους!

Με special guests τις καταιγιστικές Nervosa στην πρώτη αθηναϊκή τους εμφάνιση, αφού θα έχουν “οργώσει” τα stages όλης της Ευρώπης!

Στις 3 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την τιμή να παραστεί στην πρώτη παγκόσμια εμφάνιση των Timo Tolkki’s Strato!

Του νέου σχήματος του θρυλικού Timo Tolkki, που μαζί με άλλα δύο ιδρυτικά μέλη των Stratovarius (Antti Ikonen – πλήκτρα, Tuomo Lassila – τύμπανα), επέλεξαν την Αθήνα για να ανέβουν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή και να αναβιώσουν ιστορικές στιγμές, παίζοντας όλους τους ύμνους από τα 4 πρώτα άλμπουμ της εμβληματικής μπάντας από τη Φινλανδία!

Οpening act οι καταξιωμένοι πλέον Lazy Man’s Load.

Η μπάντα από την Αθήνα με τη μοναδική σκηνική παρουσία, επιστρέφει στo GSFF και μας προετοιμάζει όπως μόνο εκείνη ξέρει, για όσα απίστευτα θα ακολουθήσουν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνία: 03/09/2023

ΩΡΑ – 20:30

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι

Eισιτήρια:

Εarly bird (πολύ περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων): 20 Ευρώ | Προπώληση: 25 Ευρώ | Ταμείο: 30 Ευρώ (Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια θα ανταλλάσσονται, μετά την είσοδο στον χώρο, με συλλεκτικά αναμνηστικά hard copies)

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Τηλ.: 210 3475518, 210 3461589 | technopolis-athens.com