/

Η Μαρία Μενούνος και το πρόβλημα στην υγεία της

Έναρξη

Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε στις αρχές του Νοεμβρίου ότι διαγνώστηκε στις αρχές του χρόνου με καρκίνο στο πάγκρεας και υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να αφαιρέσει τον όγκο.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο στο πάγκρεας έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, ευχαριστώντας τον γιατρό της και μοιράζοντας μερικά νέα για την υγεία της, εκμυστηρεύτηκε ότι το PET scan της βγήκε καθαρό.

 «Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι μερικά καλά νέα για το ταξίδι υγείας μου! Νωρίτερα, ο γιατρός αφαίρεσε χειρουργικά τον όγκο μου στο πάγκρεας μαζί με τη σπλήνα και τους 17 λεμφαδένες μου.

Προς τιμήν του μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Παγκρέατος, θα ήθελα πολύ να το μοιραστώ με όλους σας καθώς είμαι για πάντα ευγνώμων για την επιτυχημένη επέμβαση που έκανε και τη μεγάλη φροντίδα που μου έδωσε στο UCLA. Παρά τις συνθήκες, γελάσαμε πολύ μοιραζόμενοι τις κοινές μας ρίζες από τη Βοστώνη. Ευχαριστώ γιατρέ μου!».