Γιώργος Δημητριάδης: «Ανοίγω τα πανιά»

Έναρξη

O Γιώργος Δημητριάδης παρουσιάζει το νέο του single

Ο Γιώργος Δημητριάδης επανέρχεται πιο εκρηκτικός και δημιουργικός από ποτέ με το εξαιρετικό single «Ανοίγω τα πανιά», που θα γίνει το soundtrack του καλοκαιριού μας.

Το «Ανοίγω τα πανιά» είναι προπομπός του ολοκληρωμένου album του Γιώργου Δημητριάδη που θα κυκλοφορήσει προσεχώς από το Ogdoo Music Group και αποτελεί την πιο ρηξικέλευθη δισκογραφική του δουλειά.

Ο Γιώργος Δημητριάδης παρουσιάζει ένα φωτεινό, αισιόδοξο τραγούδι που σηματοδοτεί το τέλος της εσωστρέφειας και μια νέα ορμητική αρχή που σαρώνει τα κατάλοιπα του παρελθόντος και ανατέλλει σαν ένας άτρωτος ελπιδοφόρος έρωτας.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός ερμηνεύει, υπογράφει τη μουσική και μοιράζεται τους στίχους του «Ανοίγω τα πανιά» με τον Αλέξανδρο Ατσικπάση, ενώ καθοριστική είναι και η συμβολή του ενορχηστρωτή Κώστα Μπουντούρη.

Ο Γιώργος Δημητριάδης για μία ακόμη φορά δείχνει ότι όταν δημιουργεί δεν αστειεύεται, ηχογραφεί τραγούδια αληθινά που πάλλονται από ζωή και τον αδάμαστο ηλεκτρισμό που διατρέχει όλη την καλλιτεχνική του πορεία.